maandag 18 maart 2019

Just a Note... Combineren met gratis Sale-A-Brationproducten!

Vandaag een heel rustig kaartje voor jullie...

Soms is dat ook zo mooi, rust en eenvoud!

Bij dit soort kaartjes vallen de details extra op!

De prachtige bloemen en blaadjes zijn gestempeld met de Painted Seasons stempelset. Stempels van ongekende kwaliteit, de zogenaamde Distinktive stempels, die exclusief door Stampin√ö! zo gemaakt kunnen worden! Deze kun je voor optimaal resultaat op een speciale manier, met een sponsje, beinkten. Dan zie je pas alle details in de afdrukken!

Deze stempelset is, samen met het prachtige bijpassende Designpapier als BUNDLE gratis uit te kiezen als Sale-A-Brationkado bij een bestelling vanaf 120 euro. Een beauty van een set waarmee je het jaar rond kunt werken, aangezien alle seizoenen er mee afgebeeld kunnen worden! 

Deze Painted Season bundle staat in de Sale-A-Bration Second Release die half februari is uitgekomen, een aantal extra kadoos om de keuze nog groter te maken!

Bij de stempels zijn ook nog tijdelijk, en zolang de voorraad nog strekt maar uiterlijk tm 31 maart, bijpassende dies te bestellen. De Sale-A-Bration Coordination Producten. Hoe ontzettend goed bedacht, want zo heb je er NOG meer plezier van!
Maar er zijn meer SAB kadoos gebruikt voor deze kaart!
Het prachtige dieper liggende paneel in het midden is voorzien van een prachtige bloemenstructuur vol details. Deze maakte ik met de  Counry Floral Embossingfolder.

En ja, dit is OOK een Sale-A-Brationkado uit de second release... Deze mooierd kan nu gratis uitgekozen worden bij een bestelling vanaf 60 euro!

Het uitsnijden van het paneel deed ik met de Stitched Rectangle Framelits. Deze staan in de voorjaarscatalogus en zijn nog leverbaar zolang de voorraad nog strekt. Deze snijden niet alleen fraaie rechthoeken, frames en doorkijkjes, maar voorzien ze ook nog eens van prachtige stikselrandjes!

En de tekst "Just An Note" komt toevallig OOK uit een Sale-A-Brationset. Namelijk Home to Roost. Deze komt uit de eerste Release van de Sale-A-Bration. 

Mocht het inmiddels duizelen door al die releases en producten, kijk dan maar eens in de rechterkantlijn van dit blog, daar kun je alle folders aanklikken en bekijken!


We zijn dit jaar ENORM verwend met prachtige Sale-A-Bratinproducten die onderling, en ook met andere producten, superfijn te combineren zijn! Nog een tiental dagen is de Sale-A-Bration geldig dus nog maar heel even kunnen de gratis producten verdiend worden. En dan ook nog slechts zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij en verzamel ze bij elkaar! Kadootjes zijn altijd leuk, maar zeker deze producten zijn must haves!

Persoonlijk had ik deze producten echt niet willen missen!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Painted Seasons (SAB, Home to Roost (SAB)
Papier: Carstock: Pear Pizzazz, Whisper White
Inkt: Lovely Lipstick, Pear Pizzazz, Basic Gray
Dies: Four Seasons Framelits (SAB coordination), Rectangle Sticthed Framelits
Embossingfolder: Country Floral Dynamics Textured Impressions Embossing Folder (SAB)
Pons: Classic Label
Tools: Big Shot, Stampin's Sponges, Sponge Daubers

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 18 maart om 19.00 uur
Maandag 25 maart om 19.00 uur
Zondag 31 maart 19.00 uur(laatste bestelling tijdens de SAB)


Van 15-25 maart, De Kijkkast Feest-Tiendaagse!
Elke dag een actie, aanbieding of leuk nieuws!
-O-O-

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de jaarcatalogus en/of de NIEUWE voorjaarscatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Of doe een bestelling, dan voeg ik hem er gratis bij!
2019 LENTE/ZOMER CATALOGUS


Ben je ook dol op stempelen, houd je van korting en zou je wel bij het gezelligste team van Nederland willen horen? Kom er bij!
( en kies als je dat wilt de Exclusieve TOTE bij je Startpakket!)Afbeeldingsresultaat voor stampinup home to roost


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...