maandag 19 februari 2018

Celebrate Color met Brusho en workshopnieuws!

Wie houd er niet van kleur? Kleur bepaalt zo veel! Alles heeft een kleur, kleur is overal!
De natuur is vol kleur, en dat heeft een reden! En ook wij mensen hebben bewust maar ook onbewust iets met kleur....Een stemming, een sfeer... wordt er door beinvloed! Kleur is enorm veelzeggend!
Ik vind het heerlijk om met kleuren bezig te zijn. Nieuwe mogelijkheden en combinaties ontdekken en zien wat kleur doet! Daarom ben ik ook zo dol op inkten, Stampin'Write Markers, the Stampin'Blends, de Refills , de Watercolorpencils en de nieuwe aanwinst in het assortiment: Brusho! Dit is echter totaal anders dan al die andere kleurmedia!

Brusho is een pigmentrijk poeder dat zijn kleurenpracht pas laat zien als het in aanraking komt met water. Je kunt het nooit helemaal sturen, maar mede daardoor zijn er juist supersupersuperleuke dingen mee te doen! Je hebt er echt maar heel weinig van nodig maar kunt er grootse effecten mee maken!
Ook deze kaart is er mee gemaakt. Tijdens een van de Kijkkast Stempel-Club Workshops kregen de deelnemers een kleurrijke introductie in de wonderlijke mogelijkheden dit dit poeder biedt! We maakten onder anderen dit kaartje.

Diverse techniekjes werden gecombineerd, en ook gebruikten we er een paar mooie Sale-A-Brationproducten bij! Heb je ze al herkend? ;o)
Maar je kunt nog veel meer leuks met Brusho doen, en het geweldig combineren met andere kleurmedia!

Tsjoh zeg, dat geeft soms de meest verrassende resultaten! Ik ben de afgelopen maanden dan ook heerlijk aan het experimenteren geweest en ontdekte allerlei nieuwe trucjes en techniekjes! Telkens als ik de resultaten liet zien wilden mensen het ook leren! En op verzoek maakte ik er daarom een gave Brusho/Mixed Media technieken workshop van! Wat was dat een knallend succes. Het "Oh" En "AH" en "Oh wat gaaf is dit!" was niet van de lucht!

Maar niet iedereen kon er tijdens deze middag bij zijn, dus heb ik met een groep dames een afspraak gemaakt voor een workshop bij hen thuis EN ik heb daarnaast een extra Brusho workshop in het reguliere workshopprogramma gezet! Deze vindt aanstaande zaterdag 24 februari plaats, van 14.00 tot 17.00 uur en op dit moment zijn daar nog maximaal twee plekjes beschikbaar!

Een middag vol techniek, en heel veel nieuwe combinaties met inkten, embossingpoeder, embossingpaste, en meer! Veel nieuwe technieken ook, die je elders niet zult tegenkomen! Het leuke is dat je bij de workshop een hele set Brushopoeders ontvangt, die je na afloop mag houden! Ook is het overige gebruikte materiaal zeer uitgebreid! En natuurlijk ga je vol met tips, techniekkennis en infomatie naar huis!

Mocht je ook mee willen doen, kun je je nu nog aanmelden. En... als je dat vandaag nog doet, heb ik je set Brusho  op tijd in huis!

Je kunt alle info vinden in de workshopagenda!

Brusho, ja ik ben er echt WEG van! Het is gewoon weer eens iets heel anders, en toch past het perfect bij de andere stempelspulletjes. Lekker kleurrijk en vol creatieve mogelijkheden!

Wist je trouwens ook dat de kleuren perfect matchen met Stampin'Up!Inkten? Handig is dat!

Enfin, ik heb er nu al weer zin in en zou het echt supergezellig vinden als je zaterdag ook zou aanschuiven aan de workshoptafel!

Het is een lang bericht geworden, maar mijn enthousiasme nam het even over ;o) Het is ook zo leuk!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Amazing You (SAB), Heartfelt Blooms (SAB)
Papier: Cardstock: Basic Black, Tangerine Tango, Shimmery White
             Metallic Foil Sheet Silver
Inkt: Basic Black, Crushed Curry, Tangerine Tango, REal REd, Dapper Denim, Always Artichoke
Dies: Celebrate You Thinlits (SAB)
Pons: 1 inch Circle
Kleurmedium: Brusho!
Tools: Big Shot, Stampin'Sponges, Stampin'Spritzer, Aqua Painters

Tot snel!
Annette
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Maandag 19 februari om 19.00 uur
Maandag 26 februari om 19.00 uur
Maandag 5 maart om 19.00 uur
Van 3 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
Tijdens deze actieperiode mag je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis kado uitkiezen!
Nieuw! Ook zijn er extra luxe kadoos uit te kiezen, bij een bestelling vanaf 120 euro!
en spaar voor gratis producten!

***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
2 opmerkingen :

  1. Fab card and love the background . You are so clever with ink! Zoe x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love how you created the background and stamped over the brusho! What a great technique!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!