zondag 18 februari 2018

Een knuffel per post Simpel-op-Zondag#30 en leuk Sale-A-Bration nieuws!

*Sale-A-Bration-nieuws! Zie verder in deze blogpost!*

Het was een beetje een gekke week! Toen ik net een beetje bij begon te komen van de heftige griep die mij een paar weken in zijn greep hield, kwam er de afgelopen week aan met maar liefst vier workshops en een bloghop die ik nog moest voorbereiden. Ik had de handjes even vol ;o)  Dus van blogposts maken kwam het nog even niet! Maar... zoals je ziet... ik ben er dus weer! Op wat hoestjes na weer kiplekker! De pakjes en bestellingen zijn tussen alles door allemaal verzorgd, met dank aan mijn hulptroepen.

Ik zal binnenkort even een blogpost maken om bij te praten want ik heb een heleboel leuks te vertellen! Tijdens het ziek zijn had ik namelijk alle tijd om na te denken, en daar kwamen allerlei leuke plannen uit!

Maar vandaag laat ik weer even een lekker relaxed Simpel-op-Zondag kaartje zien. Zo'n kaartje dat in een kwartiertje klaar is, en toch heel leuk is om te maken!
Ik heb hem er weer even bij gepakt, het lieve knuffelkonijn van de set Sweet Little Something! Ik vind hem zo gaaf en levensecht!
Deze keer heb ik het konijn in de  hoek gestempeld, natuurlijk weer in drie stappen. Bij de set zitten drie stempels die je over elkaar heen stempelt. Een dichte stempel, een stempel met meer structuur, en een stempel met details. Door ze van licht naar donker af te drukken bouw je een afbeelding op die vol diepte en details zit. Heel simpel, maar een mooi effect!

Dat kan gewoon met de hand, maar ik heb er mijn Stamparatus voor gebruikt! Dan is het NOG makkelijker om heel precies te stempelen. ;o)

Een toepasselijke tekst vond ik in de stempelset In de Bloemetjes zetten. Tsjonge wat heb ik deze teksten al veel gebruikt! Dit is ook echt zo'n tekst die voor zo veel gelegenheden geschikt is. Nu een lieve vriend van ons bijvoorbeeld voorlopig moet revalideren kan hij wel wat ondersteunende kaartjes gebruiken, dus ik zorg dat ik om de paar dagen een kaartje voor hem heb....en zo kennen we natuurlijk allemaal wel mensen die het even moeilijk hebben en een lief kaartje verdienen! En ook voor dit soort kaartjes is deze stempelset perfect... Net als de stempelset met dit lieve konijn.... ja, dus ook voor een man! ;o)

Ik heb de tekst tactisch geplaatst met het oog op de volgende stap.

Omdat ik er een knuffelkaart van wilde maken vond ik het leuk er iets van een hart in te verwerken. Dit heb ik gedaan met een hartvormige die uit de Sweet & Sassy Framelits dies. Je stanst gewoon een stukje uit het paneel en plakt dit vervolgens verhoogd terug. Dit geeft een leuk schaduw effect. Natuurlijk heb ik goed opgelet dat ik niet door de tekst heen stanste en ook niet bijvoorbeeld midden in het gezicht van het konijn....

Dit simpele techniekje is momenteel erg populair en wordt de Eclipse Techniek genoemd. Pas geleden maakte ik er nog een leuk setje kaarten mee. Je kunt eigenlijk eigenlijk eindeloos veel variaties bedenken.
Ik verwerkte het op een Soft Suede basiskaart dus het geheel was heel rustig en in een kleur. Mooi...maar ik miste alleen nog net een "finishing touch". Een klein strikje van het Natural Trim Gold was precies genoeg. Een beetje structuur, passend in de kleuren, en een klein subtiel randje goud. Niks meer aan doen ;o)

Alleen nog even opsturen!;o)

Heb je het al gezien?

De tweede helft van de Sale-A-Brationperiode is begonnen, en daarom zijn er een paar extra Sale-A-Brationkadoos bij gekomen. Nog meer prachtigs om uit te kiezen!Een superartistieke stempelset (bij besteding van minimaal 60 euro), echt schitterend Designpapier (bij besteding van mnimaal 60 euro) en een supergave bundel van stempels met een bijpassende embossingfolder (bij besteding van minimaal 120 euro)

Wil je graag de hele folder aanvullingsfolder bekijken? Je vindt hem {HIER}!

Binnenkort voorbeelden met deze mooie producten. En... maandag bestellen we natuurlijk weer. Mocht je gebruik willen maken van dit wekelijkse (mee) bestelmoment, geef dan je lijstje voor maandag 19.00 aan me door! Natuurlijk ben ik altijd stand-by als je vragen hebt of advies wilt. Ik help je echt met alle liefde! <3 p="">
Dan nog even een lijstje met alle gebruikte materialen:
Stempels: Sweet Little Something/ In de Bloemetjes Zetten
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Soft Suede
Inkt: Soft Suede, Crumb Cake, Sahara Sand
Dies: Sweet & Sassy Framelits Dies
Embellishments: Natural Trim Gold
Tools: Big Shit, Stamparatus
En verder: Glue Dots, Stampin' Dimensionals, Snail Adhesive

Tot snel!
Annette


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Maandag 19 februari om 19.00 uur
Maandag 26 februari om 19.00 uur
Maandag 5 maart om 19.00 uur


van 3 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
Tijdens deze actieperiode mag je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis kado uitkiezen!
Nieuw! Ook zijn er extra luxe kadoos uit te kiezen, bij een bestelling vanaf 120 euro!
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...