donderdag 1 december 2016

GROTE eindejaarsuitverkoop! Opruiming en korting tot 60 procent!

Het is december, en dat houdt bij Stampin'Up! in dat we ons klaar maken voor het nieuwe stempeljaar, en afscheid gaan nemen van het huidige of oude. Kortom: We ruimen op, en er komt een flinke uitverkoop!

We zitten nog midden in het kerstgebeuren, dus een uitverkoop met leuke kerstproducten en heel veel ander leuks is nooit weg! Misschien nog voor je eigen kerstkaarten, of shop nog wat leuke kerstkadootjes voor de stempelliefhebber bij elkaar!Wat treffen we aan in de SALE?

* Producten uit de Herfst-wintercatalogus die niet meer terug zullen komen. ( De zogeheten Retiring List)  De restanten zijn nog te bestellen, maar op is op!
* Producten uit oudere collecties, stempels, ponsen, embellishments, dies en meer! egen super lage prijzen!
* Producten uit de huidige jaarcatalogus waarvan we er gewoon veel hebben in het magazijn, en die straks weer hun gewone prijs zullen hebben

De SALE duurt tot 3 januari 2017, maar dan zullen heel veel producten er al niet meer zijn. Sterker nog, een groot aantal zal vandaag al zijn uitverkocht!

MEEBESTELLEN:

Daarom heb ik vandaag TWEE (mee) bestelmomenten!
De eerste is om 11.30 uur
De tweede is om 19.30 uur
Zorg, als je iets wilt meebestellen, dat je lijstje ruim op tijd bij mij binnen is!

Het is HEEL veel, en om prettig te kijken raad ik je aan het desbetreffende deel van de Website te checken: https://www2.stampinup.com/ECWeb/CategoryPage.aspx?categoryid=90600


Lukt dit niet?

Ga dan zelf naar www.stampinup.nl, dan naar "store"en dan vind je links de YEAR-END CLOSE OUTS! Door op het artikel te klikken kun je het bestelnummer vinden. Mail mij je lijstje met de naam van het product en het bestelnummer! Dat kan via deze link: MAIL MIJ

Is je bestelbedrag hoger dan 30 euro, ontvang je een leuke attentie bij je bestelling! PLUS gratis een nieuwe voorjaarscatalogus!

ZELF BESTELLEN:

Wil je liever zelf direct bestellen via de webwinkel? Dat kan ook! Ga naar de winkel op www.stampinup.nl en bestel uit de winkel wat je wilt hebben, de SALE vind je onder het kopje YEAR-END Close-outs! Gebruik hierbij de hostesscode BWVWDJSV zodat ik je een bedankpresentje kan sturen!

Online bestellen kan alleen met Credit Card, en de verzendkosten zijn dan 5,95. Je spulletjes worden dan dus direct bij je thuis bezorgd.


RETIRING ARTIKELEN:

Hier is de complete lijst met RETIRING (dus niet meer terugkerende) producten: {KLIK HIER}
Mis ze niet!

NIEUWE CATALOGUS?

Ze zijn onderweg! Ik heb meteen een flinke voorraad besteld! Heb je de laatste twee maanden besteld bij de Kijkkast dan krijg je de catalogus gratis. Maar is dat niet het geval mag je altijd even mailen, dan stuur ik hem je tegen de verzendkosten van 2,92 op, samen met de nieuwe Sale-A-Brationfolder!

Tot snel!
Annette


 EINDEJAARSUITVERKOOP 
Het magazijn wordt opgeruimd,
de lijst met retiringproducten is bekend,
er zijn gave aanbiedingen en kortingen
OP IS OP!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 5 december om 19.00 uur
Maandag 12 december om 19.00 uur (nog net op tijd voor de kerst!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en wil je ook gebruik maken van de voordelen (korting!!) 
Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als (hobby) demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
voor info kijk je ook HIERGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!