woensdag 5 augustus 2015

KIK-galerij en Weekly Deals

Toevallig vallen ze vandaag op de zelfde dag! Hier zijn de nieuwe Weekaanbiedingen! Deze weekaanbiedingen gelden nu weer gewoon de hele week, en dus hoeven we geen extra (mee-)bestelmoment in te lassen. Aanstaande maandag is weer het wekelijkse (mee-)bestelmoment!Gaaf he? De veelzijdige Envelope Punch Board waarmee VEELLLL meer mogelijk is dan enveloppen maken (boekjes, doosjes, tasjes, rekjes, kaarten etc om maar iets te noemen) is nu wel HEL aantrekkelijk geprijsd...

En de geweldige bloemenstempels van FLOWER PATCH, je kunt ze combineren, over elkaar heen stempelen en je kunt ze voor allerlei technieken gebruiken! Van modern tot supervintage is mogelijk met deze set! Er zijn trouwens ook Framelits bij te bestellen!  HEELLL veel stempels dus heel veel mogelijkheden om te mixen en te matchen!

Voor "a touch of gold"is er het prachtige hoogglans Gold Ribbon, en ben je meer fan van Stoere metallics dan zijn de Silver Basic Metal Buttons een goede keus!

All you need is... Juist! Dus de geweldige Hearts Border Punch is dan onmisbaar! Maakt leuke borders, maar natuurlijk gebruiken we ook heel graag de schattige hartjes die je hiermee maakt!

Goed gereedschap is het halve werk, en daarom stellen ze daar bij Stampin'Up! net zo veel eisen aan als aan de stempels, inkten en andere producten. Dit Simply Scored Metric Plate is al jaren een basic in de collectie. Het is een aanvulling op de basisscoringplate die in inches is. Leg je er deze "Metric"plate in, kun je ook in centimeters werken en mooie doosjes, rilllijnen etc maken!

KIKNIEUWS!

En dan, na de nodige technische trubbels en rare toestanden (ik zal jullie de details besparen ;o) zijn eindelijk de foto's geplaatst en is dus ook de KIK-galerij aangevuld met de creaties van de juli-KIK! Het was alle moeite dik waard!

Het superzomerse thema was COLORSPLASH! Een KIK vol technieken! Echt een uitdaging voor velen en een aantal deelnemers is dan ook flink uit hun Comfortzone gegaan... maar als ik de reacties beluister was het wel verrassend en enorm leuk om te doen..... Echt een KIK! En daar is allerlei prachtigs mee gemaakt, en zo uiteenlopend!


Kom, Kijk, en KIK!
Je vindt de resultaten HIER!!!!!!!

Je zult in de KIK galerij ook de namen van de winnaressen van de Juni-KIK en Juli-KIK aantreffen. 

Beiden HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD!!!!

Mijn eigen maaksels met de KIK laat ik je in de volgende blogpost zien!

Tot snel!
Annette

Ben je aangestoken door de inspiratie en wil je dit ook?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

1 opmerking :

  1. Ohh gaaaf! Ik haalde het helaas niet op tijd, maar wat heb ik genoten zeg! Ga mijn mooie achtergrondjes en versiersels zeker snel omzetten in kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...