vrijdag 25 oktober 2024

Een warme kaart omdat ik aan je denk - Featured Artist bij "As You See It"


Vandaag heb ik de eer gastdesigner te mogen zijn bij As You See it Challenges! Zo'n leuke verrassing!


Enkele weken geleden deed ik namelijk mee met een van hun toffe challenges, maakte ik DEZE KAART die in de prijzen viel en daarmee werd ik Featured Artist!


Daarom mocht ik voor vandaag een Inspiratiekaart maken voor de nieuwe >>Challenge #335 - A Recipe for Thinking of You Warmly<< die vanaf NU start!  Ik raad je absoluut aan om mee te doen, want je creativiteit krijgt er een enorme boost van, EN het is echt een schitterend "recept"!


Het was een superleuke uitdaging om de "ingredienten" voor het recept allemaal in mijn project te verwerken: Metallics, geemboste structuur, een "ik denk aan je" tekst, een label, en het gebruik van warme kleuren!


En al die elementen bleken samen een fijne combi te zijn. Alles leek bijna samen te smelten!


Bij een "ik denk aan je"-kaart is het altijd mooi om bloemen te gebruiken. In dit geval nam ik een van mijn mooiste bloemensets, Layers of Beauty, waar ook bijpassende stansen bij zijn EN bijpassende sjablonen/masks


Ik emboste de afbeelding in koper, want dat geeft meteen heel veel warmte. Daarna bracht ik met de masks en Blending Brushes in meerdere stappen de kleuren aan.

Het leek mij leuk om zo dicht mogelijk bij het kleurenpalet uit het "recept" te blijven, dus ik gebruikte diverse verschillende warme kleuren hiervoor die ik koos door heel goed naar het challengeplaatje te kijken.


Met diezelfde warme kleuren maakte ik bovendien een passende achtergrond in de Faux Sandstone Techniek, waar je allerlei verschillende kleurnuances in terugziet, en die daardoor alle onderdelen van de kaart met elkaar verbinden. Het geeft ook meteen een warm en "omhullend" gevoel.


De afbeelding met de ronde dekseltjes die rechtsonder op het recept te zien is, inspireerde mij om ook rondjes op mijn kaart terug te laten komen. Dus ik maakte een extra stuk in de genoemde achtergrond techniek en stanste hier met de Spotlight on Nature stansen diverse cirkels uit die ik hier en daar onder het bloemarrangement stopte.

De bloemen, de cirkels en de achtergrond stralen volop warmte uit. Dat past natuurlijk goed bij de bedoeling van de kaart!

Diverse takjes en blaadjes die ik stanste uit Getextureerd Speciaal Metallic Papier in de kleur koper en uit Cherry Cobbler cardstock, stak ik speels tussen de bloemen.


Nu was het tijd voor de tekst, en een mooi plekje daarvoor!

Eerst stanste ik een mooi lang label uit met de Greetings of the Season Stansen. Dit is een set uit de Online Only items.

Met de So Swirly Embossingfolder kreeg het label een prachtig relief. Door lichtjes met een Versamark Inktkussen op dit relief te deppen, en dit daarna met koper embossingpoeder te bestrooien en vervolgens te verhitten, krijgt het label een prachtig Shabby Chic effect!

De tekst komt uit de set Everyday Greetings, ook een Online Only set, en deze stempelde ik, en knipte ik vervolgens losjes uit. Met het perfecte Paper Snips schaartje is dat snel gedaan. De woorden plakte ik vervolgens op het label, en dit label kwam vervolgens op de kaart. Met een mooie strik werkte ik het label af.

Hier en daar voegde ik tenslotte nog wat Koperkleurige sequins toe.

Zo in het strijklicht zie je het goed: Volop koperglans! Dit past precies bij de warme kleuren van deze kaart!

Ja inderdaad, ik heb me lekker uitgeleefd op deze kaart, en het is een kaart met heel veel details, waar ik met ontzettend veel plezier aan heb zitten werken. 

Maar natuurlijk hoeft dat niet perse op deze manier en zo uitgebreid. Je kunt met een challenge allerlei kanten op, en met de ingredienten van dit recept kun je volop varieren. Kijk HIER maar eens naar de andere voorbeelden!

En wie weet, ik hoop het, doe jij deze keer ook mee met deze gave challenge van As You See it!


Ik hoop dat deze kaart iemand een warm, geliefd, gekoesterd, en fijn gevoel zal geven. Met die gedachte en intentie heb ik het ook gemaakt.

Eigenlijk zijn zulke kaarten het meest waardevol om te maken en versturen, vind je ook niet?

En hoe fijn zou het zijn, als ook jij als bezoeker van mijn blog, een beetje warmte hebt ervaren bij het kijken en lezen. Dan is mijn doel bereikt!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Layers of Beauty, Everyday Greetings (Online Only)
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Copper Clay, Petal Pink, Pretty in Pink, Cherry Cobbler
            Getextureerd Speciaal Metallic Papier
Inkt: Pretty in Pink, Petal Pink, Moody Mauve, Cherry Cobbler, Berry Burst, Copper Clay, Cajun Craze, Crushed Curry, Wild Wheat, Versamark
Dies: Greetings of the Season Dies (Online Only), Layers of Beauty Dies, Spotlight on Nature Dies
Embossing: So Swirly 3D Embossingfolder
Masks: Layers of Beauty Decorative Masks
Embellishments: Satin Ribbon Cherry Cobbler, Embossingpowder Copper, Adhesive Backed Neutrals Sequins
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Stampin'Spritzers, Heat Tool, Blending Brushes, Sponge Daubers, Take Your Pick Tool.

Tot snel!
Annette


Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 28 oktober 19.00 uur
Maandag 4 november 19.00 uur


Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Zo veel MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS en/of de nieuwe najaarsmini-catalogus ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info


1 opmerking :

  1. Annette, your card for us is SO gorgeous! Just a beautiful and intricate design, I so love the gold and ink details! Amazing! Thanks so much for guesting with us at As You See It!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!