woensdag 14 oktober 2020

Warme Winterwensen, ijzig mooi! - Met Kijkkast Live Video

Op 2 oktober was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina!  Ook deze keer hadden de likers en volgers van deze pagina weer gekozen uit drie opties. 
En met een overtuigende meerderheid kwam de stempelset Warme Winterwensen met de bijpassende dies,naar voren!


Warme Winterwensen is de Nederlandstalige variant van de set Snowflake Splendor! Dit productpakket is onderdeel van de Snowflake Splendor Suite. Een complete serie producten die perfect bij elkaar passen, en die bestaat uit prachtige handgeschilderde watercolour afbeeldingen, koele kleuren en heel veel mogelijkheden!


Ook het Snowflake Splendor DSP speelt een rol in deze Kijkkast Live, en is echt prachtig papier. Ook deze set Designpapier doet weer mee met de DSP kortingsactie van deze maand!


Deze actie duurt nog tot en met 31 oktober. Klik >HIER< voor alle info!


Doordat de techniek het liet afweten vond de Kijkkast Live een dagje later plaats dan oorspronkelijk de bedoeling was. Gelukkig hebben we het met beperkte middelen alsnog door kunnen laten gaan en kijken er een gezellig aantal kijkers mee!

Dit hele gebeuren heeft mijn voornemen te investeren in nieuwe kostbare apparatuur flink versneld ;o) maar de positieve kant is dat ik in het vervolg makkelijker filmpjes zal kunnen  maken. De volgende Kijkkast Live zal dus ook niet lang meer op zich laten wachten!

Maar nu eerst de video met deze geweldige Snowflake Splendor Suite! Tijdens deze Live sessie maakte ik diverse kaarten met deze geweldige producten, laat ik diverse onderdelen zien, geef ik uitleg over het gebruik er van en kun je het hele maakproces van de kaarten volgen. 
Zoals gezegd: De beeldkwaliteit is deze keer wat minder dan andere keren. Desalwelteplus vast wel de moeite waard en duidelijk te volgen! 

Video: Hieronder kun je zien wat we tijdens deze Kijkkast Live hebben gemaakt, en onderaan deze post staat een volledige lijst met alle gebruikte producten.


We begonnen met een eenvoudig te maken kaart, met cirkels in zachte, koele pasteltinten! Een andere manier om je papier creatief te gebruiken. Vervolgens maakten we een frisse kaart, met veel details, fijn stempelwerk en een mooi doorkijkje.


Vervolgens maakten we een kaart met een opengewerkte achtergrond, met de speciale stans die bij de Diesset zit, een in watercolour gekleurde sneeuwvlok, gestempel op het DSP en een mooie indeling.

Maar natuurlijk gingen we ook nog even "out of the box" met heel andere, warme kleuren, zelfgestempeld achtergrondpapier en een lekkere vleug vintage. Ook dat ( en nog veel meer!) kan met deze geweldige Warme Winterwensen set!

En als laatste liet ik deze kaart zien, waar je op het eerste ook niet alle details ziet. Het is namelijk een kaart met wat "Special Effects" die op een speciale manier opent waarbij je twee keer wordt verrast. Deze kaart, met alle maak-beschrijvingen, is een speciale bonuskaart die ik exclusief op de Kijkkast VIP-Lounge laat zien! Wil je hier mer over weten, kijk dan even >HIER<.

Wat een heerlijke, prachtige set om mee te werken! Echt een set met unieke details en mogelijkheden!

Heb je naar aanleiding van deze video vragen, of kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact op! Ik help je graag verder. 

Alle gebruikte producten zijn via de Kijkkast te bestellen. Hier onder vind je een complete lijst van alle producten die ik heb gebruikt!

Binnenkort is er weer een Kijkkast Live. Op de Kijkkast Facebookpagina kun je vanaf morgen (donderdag)  meestemmen over de set waarmee we dan aan de slag gaan!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Winterwensen (Snowflake Splendor)
Papier: Cardstock: Misty Moonlight, Night of Navy, Balmy Blue, Pacific Point, Purple Posy, Coastal      Cabana, Whisper White, Thick Whisper White, Crumb Cake, Cherry Cobbler, Very Vanilla
            DSP: Snowflake Splendor DSP
            Watercolor Paper
            Balmy Blue Glimmer Paper
Inkt: Highland Heather, Pool Party, Coastal Cabana, Balmy Blue, Pacific Point, Misty Moonlight, Night of Navy
Dies: So Many Snowflakes Dies
Pons: Lovely Lbels Pick a Punch
Embellishments: Blue Adhesive Backed Gems, Gilden Gems, Metallic Edged Ribbon Gold
Tools: Stampin'Sponges, Cut & Embossmachine

tot snel!
Annette


 Eerstvolgende (mee)besteldagen:

Maandag 20 oktober,  om 19.00 uur!
Maandag 27 oktober, om 19.00 uur!
*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.


Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

Van 1-31 oktober 15 procent korting op Designpapier. Klik >HIER< voor alle info!

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS  en/of de MINI-Catalogus aug-dec ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen.
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...