donderdag 3 januari 2019

Hoera! De nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale-A-Bration zijn gestart!!

Jawel, het is zo ver!! Jippiejajee!

De Sale-A-Bration is begonnen, whoohoo, het grootste stempelfeest van het jaar!
Maar er is meer nieuws....Vanaf vandaag staat de nieuwe voorjaarscatalogus ONLINE! En hij is weer FANTASTISCH! Echt waar!

Om dit te vieren houd ik 
op zaterdag 12 januari aanstaande 
van 14.00 tot 17.00 uur 
een feestelijk OPEN HUIS! 
Neem je nieuwe catalogus in ontvangst....
bekijk de gemaakte voorbeelden, nieuwe producten,  en schuif aan bij de make and takes, 
er zijn prijsjes, en er is een speciale aanbieding!
Noteer hem in je agenda!
( de toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst!)

01.03.19_BANNER_Occasions2019_UKHier een filmpje om in de stemming te komen! ;o)Je ziet de nieuwe lente-zomercatalogus rechts op deze pagina in de kantlijn staan, maar ook via
>deze link<  kun je hem digitaal doorbladeren! Deze catalogus is een aanvulling op de dikke jaarcatalogus. Je kunt dus uit beide catalogi bestellen!

20190103_OCC19_en-UK


Wil je toch graag liefst een papieren exemplaar? Ik heb ze op voorraad! Neem gerust contact op als ik je kan verblijden met een catalogus. Je kunt ze ophalen of ik stuur ze ( tegen vergoeding van de onkosten) naar je toe. Een papieren catalogus kijkt uiteindelijk toch het fijnst!

Maar daarbij is vandaag ook het allergrootste feest van het jaar begonnen:  de SALE-A-BRATION!

01.03.19_HEADER_SAB_UKSP

Het kan bijna niet te gek! Er zijn tijdens deze periode ( van 2 januari tm 31 maart) diverse manieren om aan geweldige kadoos, gratis producten en een geweldige grote stempeltas te komen! 

Stempels en andere prachtige producten, ontzettend gave startpakketten, extra Stampin'Rewards waarmee je gave spulletjes helemaal gratis uit kunt kiezen en dus die fantastische en superhandige TOTE BAG, waarin je al je stempelspulletjes bewaart en handig meeneemt. 

Er zijn drie manieren om van de Sale-A-Bration te genieten!

1 Door te shoppen! ;o)
Je kunt GRATIS producten uit de Sale-A-Brationfolder kiezen door mooie stempelproducten te bestellen!.. Bij een bestelling van 60 euro of meer kun je een kado kiezen uit level 1, maar er zijn ook extra luxe/grote producten in level 2, die je gratis kunt uitkiezen bij een bestelling van 120 euro! Deze producten zijn NIET te koop, je kun ze alleen maar GRATIS verdienen bij je bestelling! En er is deze keer enorm veel keus... waaronder een supregave Nederlandstalige stempelset! maar ook nog meer mooie stempels, dies, lint, schitterend designer series paper en meer!

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Sale-A-Bration%202019/12.05.18_SHAREABLE_SHOP_SAB_PREEARN_UK.jpg

2: Door hostess te zijn bij een workshop bij je thuis, of door alleen of samen een grotere bestelling te doen!
Ik kom graag bij mensen thuis om een gezellige en inspirerende workshop te komen geven. Dat heeft als voordeel dat je je eigen groepje kunt samenstellen, je inspraak hebt in wat we gaan maken, en... dat je gratis producten kunt verdienen! Komen er namelijk bestellingen voort uit de workshop van minimaal 200 euro kom je namelijk in aanmerking voor Stampin'Rewards. Dat is altijd zo, ook buiten deze periode, maar nu doen we er nog een schepje bovenop!

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Sale-A-Bration%202019/12.05.18_SHAREABLE_HOST_SAB_PREEARN_UKSP.jpg
 Komt het totaal namelijk boven de 275 euro uit, dan krijg je bovenop het gewoonlijke percentage nog eens 27 euro extra aan Rewards! En van Rewards kun je gratis producten uit de huidige catalogi uitkiezen, waaronder ook de unieke Hostesssets die je ALLEEN van Rewards kunt bestellen!

12.05.18_HOST_SAB_PREEARN_UK

Kies je niet voor de workshop bij je thuis maar wil je wel zelf, of samen met anderen, een grotere bestelling doen, kom je OOK in aanmerking voor deze Rewards! Uiteraard krijg je daarnaast ook gewoon je Sale-A-Brationkadoos, afhankelijk van je bestelbedrag. Wat een verwennerij he!?

3: Door te kiezen voor het Startpakket!
Dit is de allermooiste deal, met deze keer een heel bijzondere extra buitenkans!
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Sale-A-Bration%202019/12.05.18_SHAREABLE_JOIN_SAB_PREEARN_UKSP.jpg

Door het startpakket te kiezen krijg je echt een superdeal! Je kunt tijdens de Sale-A-Bration kiezen uit deze twee supergave startpakket-opties!
Optie 1: Je kiest voor 230 euro aan producten uit de jaarcatalogus en/ of lente-zomercatalogus, je betaalt hiervoor slechts 129 euro en je pakket wordt GRATIS bij je thuis bezorgd. Daarbij krijg je het GRATIS basisbenodigdhedenpakket twv 60 euro (jouw voordeel is inmiddels 166,95 euro)met je startpakket meegestuurd. Bovendien kun je vanaf dit moment AL je bestellingen doen met 20 tot 25 procent korting, kun je preorderen en nog veel meer leuks!

Of... je gaat voor optie 2!

Optie 2: Je kiest voor al het voorgaande PLUS je ontvangt de unieke, superhandige, onmisbare StampinÚp! Craft & Carry Tote, de ideale stempeltas die een waarde heeft van 62 euro! Deze is niet op een andere manier te koop, dus je hebt iets unieks! Voor dit totaalpakket betaal je 160 euro (bij deze optie is je totale voordeel maar liefst 197,95)

En geloof mij, die geweldige Tote wil je niet missen ( ik kan al niet meer zonder!)

Door het Startpakket te kiezen wordt je lid van Stampin'Up! en ons ontzettend gezellige team Inky Bizz! Met alle leuke dingen en voordeeltjes die daar bij horen! Bovendien kun je altijd op mijn steun, advies en hulp rekenen! 

Eng? Risico? Addertjes? Niets van dat alles!!!.... je kunt ten aller tijde je lidmaatschap beeindigen, mag je startpakket dan gewoon houden en bent dan verder niets verschuldigd oid. Het is zo de moeite waard om het gewoon te proberen! Of je het puur voor je hobby doet en voordelig aan je spulletjes te komen, of dat je er wat meer mee wilt, het kan allebei, en je beslist dat helemaal zelf! 

Wil je meer weten, ik leg je graag alles volledig en eerlijk uit! vraag me gerust de oren van het hoofd ;o) Ik ben er voor je! Neem gerust even vrijblijvend CONTACT met me op!

12.05.18_JOIN_SAB_PREEARN_UK

Wil je graag de nieuwe Sale-A-Brationsfolder bekijken? Dan kan door op >Deze link< te klikken! (Maar ook dit folder kun je altijd in de rechterkantlijn terugvinden!)
20190103_SAB19-1_en-UKhttps://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202019/20190103_SAB19-1_en-UK.pdf
 Vanavond doe ik meteen een (mee) bestelling! Mijn lijstje ligt klaar (want ik heb natuurlijk al gepreorderd maar wil nog veel meer moois!) Wil je ook iets meebestellen dan kan dat! Je kunt je lijstje tot 20.00 uur aan me doorgeven!

Heb je vragen of opmerkingen, stel ze gerust, ik help me met alle plezier verder! < CONTACT OPNEMEN> 

Happy Sale-A-Bration en tot gauw!
AnnetteGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!