dinsdag 7 augustus 2018

Een Grungy Birthday note met p.s. You're the Best! D-INKT!-dag#69

Vandaag laat ik jullie graag weer eens een inktig D-Inkt!-sdagkaartje zien! Dat is er een poosje niet meer van gekomen. Althans van het plaatsen er van hier op mijn blog ... het maken van inktige kaartjes is al die tijd gewoon doorgegaan hoor!

Dit projectje maakte ik laatst met een groep dames die zich had aangemeld voor een Artsy Stempelworkshop. En als je je daarvoor aanmeldt, weet je dat je gekke dingen gaat doen, met inkt en ander leuks... We gaan sowieso van de gebaande wegen af... en gaan lekker los met kleur. Je komt dus niet met brandschone vingers thuis na zo'n workshop! Maar dat is precies wat deze dames helemaal te gek vinden!

Tijdens een artsy workshop worden vaak de gewaagdere projecten en technieken gedaan. Ik denk wel dat je dit een "opvallend" projectje mag noemen toch?


De techniekachtergrond maakten we met Ink REfills in lekker frisse kleurtjes, namelijk de vijf nieuwste In- Colors! Nou, daar kun je wel mee knallen hoor!
 Er zijn dit jaar zulke supergave artistieke stempelsets in het assortiment bij gekomen, en hier gebruikte ik er eentje van: "Artisan Textures" om de achtergrond een flink Grungy ruig effect te geven. Door zowel zwart als wit te gebruiken kreeg ik optimaal structuureffect!

Dat geeft ondanks de frisse vrolijke kleurtjes een stoer effect!Als  blikvanger kwam er op de kaart een gave Typmachineuit de set P.S. You're My Type" Ik stempelde deze met Stazon Black en kleurde hem losjes in expres imperfect in met inkt en Aqua Painters. Deze plakte ik tenslotte mt behulpvan Dimensionals verhoogd op de kaart. Er onderuit komt een losjes gedrapperd stukje Grosgrain Ribbon in de bijpassende kleur Call Me Clover.

Wil je ook eigenlijk wel eens over je creatieve grenzen gaan en nieuwe mogelijkheden ontdekken? Boek dan eens een gave workshop bij de Kijkkast. Er is voor ieder wat wils! Verschillende stijlen, projecten, thema's, technieken en moeilijkheidsgraden....volop te ontdekken!  Workshops zijn nog altijd de kern van wat we doen! Er zijn al enkele nieuwe workshops voor het najaarsseizoen (beginnend begin september!) in de workshopagenda geplaatst, en dit zal de komende weken nog verder aangevuld worden!! ( wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan snel, en de eerste data zijn al (bijna) volgeboekt!)

Ik zou het echt fantastisch vinden je eens welkom te mogen heten aan de workshoptafel!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: P.S. You're The Best, Artisan Textures
Papier: Cardstock: Basic Black, Shimmery White
Inkt: Stazon Black, Grapefruit Grove, Blueberry Bushel, Versamark
Refills: Lovely Lipstick, Call me Clover, Blueberry Bushel, Pineapple Punch, Grapefruit Grove
Tools: Heat Tool, mbossing Buddy, Paper Snips

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen
Maandag 6 augustus om 19.00 uur
Maandag 13 augustus om 19.00 uur 


Van 1-31 augustus de BONUS DAYS!
Krijg bij elke aankoop van 60 euro een voucher twv 6 euro!Exclusieve Bundle, alleen verkrijgbaar in augustus: Colorful Season!
Lees HIER meer!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2018-2019 JAARCATALOGUS
Wil jij graag de nieuwe ! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


Houd je ook zo van stempelen, spelen met inkt  en kleur en wil je bij elke bestelling korting op je stempelmaterialen??
Klik hier voor meer info!
Je bent welkom in mijn ontzettend fijne team!

1 opmerking :

  1. Supermooi! Dit is echt weer iets heel anders! Wat bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!