woensdag 1 augustus 2018

Alleen in augustus... Color Your Season en sparen voor je eigen bonus!

Hoplakee het is alweer 1 augustus... Mijn lieve man is vandaag jarig maar ik ben toch even achter mijn computer gekropen....Dus even een updateberichtje, omdat ik wat leuke dingen te delen heb!

Deze maand zijn er namelijk twee geweldige  acties! Een nieuwe schitterende set producten EN je kunt nu je eigen bonus bij elkaar sparen!

 Deze maand is er een speciale exclusieve productbundel verkrijgbaar, de Color Your Season Bundle! 

Een speciale themabundel bestaand uit schitterende stempels en prachtige dies! Een set waarmee je het hele jaar rond passende projecten kunt maken!

De stempels zijn prachtig en lekker groot. De teksten en details zijn ontzettend mooi!

De stempels zijn verkrijgbaar in Woodmount en Clearmount versie.

De dies zijn een geweldige aanvulling, qua thema passen ze natuurlijk fantastisch bij de stempels. Ook zitten er geweldige labelstanzen bij met een prachtige "stitched"rand. Uniek aan deze set is dat er ook dies bij zijn met de stiksels aan de buitenzijde, waardoor je leuke passepartouts en doorkijkjes kunt maken en het "stitched" daarbij een prachtige afwerking geeft!Geen gebruikelijke dies dus, maar dies waarmee je de afbeeldingen extra diepte en dimensie geeft en je projecten mooi kunt afwerken. De dies vullen de stempels geweldig aan, maar zijn ook uitstekend te combineren met andere stempelsets. Daarmee geeft de set unieke mogelijkheden!

De stempels zijn verkrijgbaar in Woodmount (64 euro) of Clearmount (47 euro) versie.
De prijs van de uitgebreide Framelitsset  is 40 euro.

 Stempels en dies zijn nu ook verkrijgbaar als BUNDLE, dat wil zeggen, dat je als je ze samen bestelt, je tien procent korting krijgt op beide! Altijd fijn natuurlijk ;o) Maar heb je ze liever los, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima!


Deze producten zijn alleen en exclusief verkrijgbaar in augustus, en slechts zolang de voorraad strekt!


De bundle is uitermate geschikt om lekker te KLEUREN, vandaar de naam Color Your Season!


Deze maand is er dan ook als aanvulling een NIEUWE bijpassende set watercolorpencils beschikbaar gekomen, in nieuwe Stampin'Up!kleurtjes! Op zichzelf al een schitterende set om te hebben, maar ook natuurlijjk een prachtige aanvulling op de bestaande set Watercolor Pencils.

De nieuwe set bestaat uit tien kleuren (Balmy Blue, Cajun Craze, Cherry Cobbler, Coastal Cabana, Crushed Curry, Flirty Flamingo, Garden Green, Gorgeous Grape, Granny Apple Green, Night of Navy) en kost slechts 15,25

Deze producten zijn alleen verkrijgbaar in AUGUSTUS, en zolang de voorraad strekt... En mijn vermoeden is dat dit nog wel eens heel snel zou kunnen gaan... Want als je deze set in je handen hebt zie je pas echt hoe mooi hij is. WAUW!

En natuurlijk is de set ook prima te combineren met de Classic Inkten en de Aquapainter, de Stampin'Blends (Alcoholmarkers) of de Stampin'Write Markers en meer!

In de komende maand hoop ik jullie volop voorbeelden te laten zien, en er komt bovendieneen speciale Kijkkast miniworkshop voor wie deze bundel bestelt bij de Kijkkast. Leer tijdens deze workshop een aantal supermooie  basiskleurtechnieken, Tips & Trucs met de stempelset en dies, waardoor je volop van deze bundle kunt gaan genieten! Heb je de Bundle bij de Kijkkast aangeschaft, is de Miniworkshop voor jou helemaal gratis. Het geeft mij namelijk zo veel voldoening als ik weet dat je er volop mee aan de slag kunt en zult gaan genieten van je producten!

 Ik heb er de afgelopen twee weken al heerlijk mee gewerkt. Inkleuren is zo heerlijk ontspannend, om te doen, een ook een heerlijke bezigheid nu het zulk warm weer is!


Bovenstaande voorbeelden van Stampin'Up! laten zien dat de set in alle jaargetijden toepasbaar is!

Maar er is nog meer goed nieuws!

 De Bonus dagen zijn namelijk begonnen!


Voor elke 60 euro aan bestelling die je deze maand augustus doet, ontvang je een digitale voucher met een waarde van 6 euro. Je kunt zoveel vouchers verdienen als je maar wilt, en zorg zo voor een heerlijke bonus voor jezelf! Deze actie duurt van 1 tot en mt 31 augustus!

In september kun je deze vouchers dan inwisselen voor iets leuks, naar eigen keuze... of  kun je je vouchers om een grotere aankoop goedkoper te kunnen bestellen! Hoe leuk is dat he!

We gaan er weer volop van genieten... dat weet ik nu al!

Tot snel,
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen
Maandag 6 augustus om 19.00 uur
Maandag 13 augustus om 19.00 uur 


Van 1-31 augustus de BONUS DAYS!
Krijg bij elke aankoop van 60 euro een voucher twv 6 euro!Exclusieve Bundle, alleen verkrijgbaar in augustus: Colorful Season!
Lees HIER meer!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2018-2019 JAARCATALOGUSWil jij graag de nieuwe ! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


Houd je ook zo van stempelen, spelen met inkt  en kleur en wil je bij elke bestelling korting op je stempelmaterialen??
Klik hier voor meer info!
Je bent welkom in mijn ontzettend fijne team!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!