woensdag 3 januari 2018

Feestelijke start van de Sale-A-Bration en nieuwe voorjaarscatalogus!

Het stempeljaar kan eigenlijk niet mooier beginnen dan met deze  twee feestelijke, vrolijke nieuwtjes!

Ze zijn er, en... ze zijn FAN-TAS-TISCH!!!!!

In de eerste plaats hebben we daar de nieuwe voorjaarscatalogus! 
 Vol met moois!

Nieuwe stempels, nieuwe technieken...
Nieuwe thema's en vrolijke kleuren!
Lieve, stoere en schattige producten...
Te veel om op te noemen!

Maar ook begint vandaag het feest van het jaar... De Sale-A-Bration!
De periode van het jaar, van 3 januari tot en met 31 maart, waarin je allerlei mooie gratis extra producten kunt verdienen... ja, echt gratis!

Maar hoe dan?
Dat kan op drie verschillende manieren!
Optie 1: door je bestelling. Bij een bestelling vanaf 60 euro mag je tijdens de actieperiode namelijk een gratis speciaal product uitkiezen uit de speciale Sale-A-Brationfolder. Deze krijg je gewoon, gratis en voor niets met je bestelling meegeleverd! De producten zijn NIET te koop, je kunt ze alleen kado krijgen. ;o) 
Nieuw dit jaar is dat er ook een aantal extra luxe of extra uitgebreide producten in de Sale-A-Brationfolder staan, welke je bij een bestelling vanaf 120 euro kunt uitkiezen. Je kunt dan dus kiezen of je twee producten kiest uit de 60-euro-afdeling, of een product uit de 120-euro-afdeling!
Je herkent de producten aan deze logo's:
Nieuw en superleuk dit jaar is dat er een NEDERLANDSTALIGE SALE-A-BRATION STEMPELSET is!
YES!!

En dat is deze superuitgebreide en veelzijdige set!
Supersupermooi!


Maar er is natuurlijk nog veel meer, en wie weet wil je ook andere Sale-A-Bration-producten hebben. Dat kan, want tot 31 maart gaat de actie gewoon door! Zo kun je tijdens deze periode zoveel gratis producten bij elkaar verzamelen als je maar wilt!
Helemaal te gek!

Optie 2 Ook kun je gratis producten verdienen door een workshop of party bij jou thuis te geven! Jij plant samen met mij een datum, we bedenken wat we gaan doen, je nodigt mensen uit, en ik kom met alle spulletjes en een verzorgde workshop naar je toe, waarna we een supergezellige creatieve ochtend, middag of avond gaan hebben. Wie wil kan tijdens of na zo'n workshop ook spulletjes bestellen. Gewoonlijk krijg je als gastvrouwdan  altijd al een mooi bedrag aan "Rewards"als je bestellingtotaal van deze workshop boven de 200 euro komt maar tijdens de Sale-A-Bration doen we daar nog eens een flinke schep bovenop!
Zoals je in het bijgaande schemaatje ziet krijg je nu, bij een totaal aan bestellingen van 275 euro of meer een EXTRA van maar liefst 27 euro aan Stampin'Rewards, boven de 10 procent die je ook buiten de SABperiode al kreeg bij een bestellings-totaal van 200 euro.
Om het nog even concreet te maken: Bij een totaal van bijvoorbeeld 300 euro krijg je de normale 10 procent aan rewards, dus 30 euro PLUS een extra van 27 euro aan Stampin'Rewards! 
Deze Rewards kun je vervolgens  inwisselen voor Stampin'Up!producten naar keuze! Dat kan dus voor jou, als gastvrouw, mooie gratis producten opleveren! In het hier boven genoemde voorbeeld levert dat bijvoorbeeld al gratis producten op met een waarde van maar liefst 57 euro!
Het is nu dus Extra aantrekkelijk om een workshop bij je thuis, met je eigen vrienden en kennissen te geven! De inhoud van de workshop bepalen we, zoals altijd, helemaal in overleg! Neem gerust contact met me op als je interesse hebt om een workshop te plannen! Wacht liefst niet te lang met het prikken van een datum, want er staan al diverse workshops op locatie gepland en er komen veel aanvragen!!
* Heb je voor zelf een grote bestelling, of doe je, bijvoorbeeld met vriendinnen, een gezamelijke bestelling, die qua totaal in aanmerking komt voor Rewards, dan ontvang je deze uiteraard ook!
* Stampin'Rewards kunnen ook gebruikt worden om het Startpakket aan te schaffen, zie optie 3!

Optie 3 Als je tijdens de Sale-A-Bration het startpakket aanschaft krijg je naast de voordelen die je altijd al hebt een supergave bonus!
Wat je altijd al krijgt is:
-Je mag voor 175 euro aan producten uitkiezen en betaalt hiervoor slechts 129 euro
-Voortaan minimaal 20 procent korting op al je bestellingen
-een prachtig basimaterialenpakket gratis met een waarde van 60 euro
-en vele andere leuke extra's
Maar tijdens de Sale-A-Bration komt daar ook nog bij dat je helemaal gratis twee stempelsets naar keuze ontvangt, en dat mogen gerust ook de allerduurste zijn.... wat dus kan oplopen tot een EXTRA met een waarde van 122 euro!
 
Daarbij ben je dan, als je het pakket via de Kijkkast aanschaft, ook nog verzekerd van een plekje in het allerleukste team van Nederland, een gratis tijdschrift, een superenthousiaste en betrokken teamleider, heel veel tips, gezelligheid en meer! Je hebt geen dwang of verplichtingen, er zijn geen kleine lettertjes of akelige addertjes. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is gewoon echt waar!Wil je over deze optie meer weten mag je altijd contact opnemen dan leg ik je alles details uit en mag je me de oren van het hoofd vragen ;o) Ook vind je HIER alvast wat algemene info!

Wil je graag de Voorjaarscatalogus EN de Sale-A-Brationfolder ontvangen?

Een papieren exemplaar kijkt en bladert immers veel fijner!
(plus je kunt aankruisen, aantekeningen maken en post-its plakken bij je favorieten...)

Dat kan, ik heb ze op voorraad! Je kunt ze reserveren door mij een email te sturen via info@dekijkkast.nl of via het contactformulier, hier rechts.
Ophalen kan, maar ook opsturen is mogelijk! Geen probleem!

Feestelijke uitnodiging!

Wil je graag de nieuwe producten eerst in het echt zien, voorbeelden bekijken en er zelfs meteen mee aan de slag en iets leuks maken? Dan nodig ik je van harte uit op het feestelijke Open Huis dat de Kijkkast aanstaande zaterdag organiseert!
Let op! Toegang is helemaal gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk ivm het voorbereiden van de make & take pakketjes! Aanmelden kan door mij een EMAIL te sturen, graag VOOR vrijdag 5 januari, 18.00 uurWil je graag alvast de nieuwe catalogus online bekijken?

Klik dan {HIER}


En wil je ook de Sale-A-Brationproducten alvast bekijken?

Klik dan{HIER}


Vandaag om 20.00 uur doe ik de eerste order uit deze catalogus. Mocht je willen meebestellen, zorg dan dat je lijstje voor 18.00 uur bij mij binnen is!

Meer nieuw en informatie volgt natuurlijk!

Tot snel!
Annette

Kom je ook naar de gratis feestelijke Make&Take-middag? 
Klik {hier} om je aan te melden!Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Woensdag 3 januari 2018 om 18.00 uur
Maandag 8 januari 2018 om 19.00 uur.


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...