dinsdag 19 december 2017

Watercolor-Kerstkaart met de Hearts Come Home bundle D-INKT!-sdag#63

Voor deze D-Inkt-sdagkaart heb ik deze keer geen inkt gebruikt, maar de prachtige Stampin'Up Watercolorpencils!

Gecombineerd met de Hearts Come Home bundle, levert dat een moderne en kleurrijke kaart op!

Maar toch ook lekker eenvoudig, zodat de bijzondere achtergrond er goed uitspringt!


De combinatie met het zwart maakt ook dat de kleuren nog meer opvallen!

Het kleureffect van de achtergrond is ontstaan door een nieuwe kleur- en uitwastechniek te gebruiken. Dat is dan ook meteen een van de leuke dingen van deze prachtige wateroplosbare potloden: de vele leuke mogelijkheden! Laatst hebben we tijdens een technieken workshop een aantal van die mogelijkheden geleerd! Zo leuk om te doen, en zo'n verrassend resultaat!

Deze achtergrond hebben we verwerkt in de tussenlaag van de kaart maar ook in het centraal geplaatste ovaal, waar we er een soort mini-landschapje mee hebben gemaakt met de Hometown Greetings Edgelits dies samen met Layering Ovals Framelits. 

Op de achtergrond hebben we de tekst, die er superleuk bijpast, gestempeld. Deze komt uit de Hearts Come Home stempelset. De stempels en stans zijn weliswaar gemaakt voor de kerst, maar zo veelzijdig dat ik ze ook na de kerst vaak zal gebruiken! Babykaartjes, verhuiskaartjes, beterschap, verjaardag... Ik kan voor elke gelegenheid wel iets bedenken met deze set ;o)

Stempels en dies zijn samen als bundle te bestellen, met bundle korting dus, en staan beiden in de Eindejaarsuitverkoop...

Om het thema van de gebruikte tekst nog maar eens te benadrukken hebben we een van de huisjes voorzien van een lief glanzend hartje in een perfect  bijpassende kleurtje.En dan hebben we als "verbindende factor" nog een stukje van het mooie mini chevron ribbon in de kleur Bermuda Bay, die ook in de achtrgrond terugkomt. Een frisse combinatie wordt het zo!

Het is altijd zo fijn als alles zo lekker met elkaar matcht! Daardoor ben je nooit onnodig tijd kwijt aan het zoeken van net het passende papiertje of lintje, en kun je gewoon lekker werken! 

Wil je ook leuke en gekke en originele technieken leren, en lijkt het je fijn om lekker varierend te werken met je mooie stempels? Kom dan zeker eens naar een Kijkkast techniekenworkshop... want die zijn altijd gevuld met tips en trucs! Binnenkort wordt de workshopagenda weer aangevuld! Er komt weer zo veel leuks aan!!! Maar natuurlijk mag je ook altijd je eigen workshop aanvragen... dan wordt deze naar jouw wens ingevuld! Ook ideaal! ;o)


Na het vintage-kaartje van gisteren, hier dus weer iets totaal anders.... En het is allemaal zo leuk om te doen!! Ik geniet echt van die afwisseling!

Morgen ga ik weer een aantal nieuwe catalogi versturen, plus natuurlijk de nieuwe Sale-A-Brationfolders! Mocht je er graag van elk eentje willen ontvangen, neem dan vooral snel even contact op. Wie weet is het er dan nog net voor de kerst! Je mag me hiervoor, maar ook voor andere vragen, opmerkingen ed. natuurlijk altijd even een mail sturen!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels:Hearts Come Home
Papier: Cardstock: Basic Black, Whisper White, Shimmery White
Inkt: Basic Black Archival
Watercolor Pencils
Dies: Hometown Greetings Edgelits Dies, Layering Ovals Framelits
Embellishments: Enamel Shapes Brights, Mini Chevron Ribbon Bermuda Bay
Tools: Big Shot, Die Brush, Aqua Painters
En verder: Snail Adhesive, Stapin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

  Kom je ook naar de gratis feestelijke Make&Take-middag? 
Klik {hier} om je aan te melden!
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Zaterdag 30 december om 19.00 uur 
(laatste bestelmogelijkheid uit de herfst-wintercatalogus)
Maandag 1 januari 2018, om 19.00 uur
(eerste bestelmogelijkheid uit de nieuwe Lente-Zomercatalogus)en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...