vrijdag 16 maart 2018

Feest bij de Kijkkast, een aanbieding, en nog meer leuks!

Het was even stil op dit blog, maar rustig was het absoluut niet....
Er is veel gedaan en voorbereid want het is...

FEEST!

Ja het is feest, driedubbel feest zelfs!
Zo leuk dat we maar liefst tien dagen de tijd nemen om het te vieren.
Naast mijn eigen verjaardag en onze trouwdag, is het in deze periode ook de vijfde verjaardag van de Kijkkast!
Van 15 tot 25 maart is het dan ook:

De Kijkkast Feest-Tiendaagse! ;o)

De komende dagen kun je dus heel veel leuks verwachten! Er komt van alles voorbij, verrassingen, acties... Wacht maar af en houd het nieuws goed in de gaten!


Challenge...

Heb je zin in een leuke creatieve en feestelijke stempeluitdaging?Op de Kijkkast Facebookpagina is op de eerste dag van de Feest-Tiendaagse een leuke Challenge gepland. Doe je ook mee? Je kunt een van de twee door mij samengestelde leuke Stampin'Up!-"taart"pakketjes winnen!

Je kunt de Challenge HIER vinden!

(vandaag viel een eerste deelnamekaartje  al in mijn brievenbus, geweldig, maar opsturen is niet verplicht, een foto plaatsen mag ook! Kaartjes ontvangen vind ik natuurlijk wel geweldig!))

Nog meer...

Er zullen de komende dagen zeker nog wat leuke acties volgen, ook hier op mijn blog, maar zeker ook acties exclusief voor de Kijkkast Facebookpagina! Het is dus zeker aan te raden de pagina te liken en te volgen zodat je niets mist!

Weekendaanbieding!

Vanaf nu tot en met zondagavond heb ik een supergave aanbieding voor jullie!
En wel met een van de "essentials"voor de stempelaar, namelijk CARDSTOCK!Stampin'Up! heeft een geweldige collectie cardstocks in prachtige kleuren die perfect coordineren met de inkten, markers, Stampin'Blends en embellishments!

De Cardstocks van Stampin'Up! zijn zeer stevig en mooi en uiteraard bijzonder geschikt om op te stempelen en om te gebruiken voor diverse mooie technieken met inkt! Ook zijn er een aantal "specials" in het assortiment!


Let op Kaartenmaker, Scrapbooker, kadoosjesmaker, stempelaar, papierfan, mixed media artist of memorykeeper!
Dit is je kans, om 1 dag lang je cardstock met optimaal voordeel aan te vullen! Kadootje van de Kijkkast voor jou!Vanaf nu tot en met zondag 18 maart 22.00 uur geldt bij de Kijkkast de volgende Feest Tiendaagse Weekend aanbieding!
* Koop vier pakken cardstock en krijg het vijfde er GRATIS bij!
* Je mag kiezen uit ALLE kleuren, assorti's en maten cardstock die in de huidige collectie zitten. OOK Shimmery White, 12x12, Glossy, en Thick cardstock doen mee!
* Kies je pakken cardstock met verschillende prijzen, krijg je het goedkoopste pak gratis (bij een totaal van minimaal vijf pakken)
* Actie is stapelbaar... d.w.z. bij bestellen van 8 pakken cardstock krijg je daar twee pakken gratis bij, bij aankoop van 12 pakken mag je er drie gratis bij kiezen etc.
(  Ongekend voordeel: dit betekent maar liefst 25 procent aan EXTRA cardstock!)
* een geweldige kans om je kleurencollectie uit te breiden of compleet te maken!

* de aanbieding is te combineren met de Sale-a-Bration! (deze duurt nog maar een kleine twee weken!)

Een hele (verwen-)dag stempelen!

Hoogtepunt van deze Feest Tiendaagse is natuurlijk de Kijkkast Stempel-Workshopdag op 24 maart!De eerste dozen met spulletjes voor de workshops zijn in de afgelopen weken al binnengekomen! Diverse tripjes zijn gemaakt om een aantal leuke items te bemachtigen, en ontwerpen en uitwerkingen zijn gemaakt. Volop voorbereidingen en voorpret dus!

Het wordt echt een superdeluxe dag in het thema "FEEST!" Naast de drie techniekenworkshops is er ook een ontzettend gave middag-project-workshop in lente thema, en dan gaan we echt iets superleuks en bruikbaars maken! En....De gebruikte stempelset mogen de deelnemers na afloop gewoon lekker mee naar huis nemen! Hoe gaaf is dat!

Er is wederom superenthousiast gereageerd op deze Kijkkast Stempel-Workshopdag! Op dit moment zijn er nog maximaal twee plekjes beschikbaar en na zaterdag is aanmelden niet meer mogelijk! Dus mocht je nog denken... "dat lijkt me leuk!"... Denk dan niet langer na en meld je aan! Je kunt alle info over deze dag HIER vinden! Ik zou het geweldig vinden je dan te zien!

Goed Bezig....

Ja de afgelopen weken waren goed gevuld bij de Kijkkast!!. Naast de voorbereidingen voor deze tien daagse en de workshopdag heb ik ook volop workshops mogen verzorgen! Heerlijk! In de komende dagen kom ik daar zeker nog op terug. Er zijn ook heel veel stempelprojecten die ik jullie nog wil laten zien! Gewoon veel te veel om in een blogpost te kunnen doen!

Sale-A-Bration!Op de Kijkkast Facebookpagina heb ik het al uitgebreid gemeld, maar ook hier wil ik jullie van informeren!

Er is de afgelopen week namelijk een tweede aanvulling op het aanbod aan Sale-A-Brationkadoos gedaan! Het betreffen deze keerproducten die ook in de catalogi staan, maar die nu gratis als Sale-A Brationkado bij een bestelling vanaf 60 euro of van 120 euro uit te kiezen zijn.
03.15.18_FLYER_CATALOG_3RD_RELEASE_SAB_UK

Klik HIER om de producten beter te zien ;o)
De keuze is echt reuze! ;o)
Vergeet niet dat dit aanbod geldig tot en met eind maart!

Hier laat ik het bij voor vandaag!
Maar ik ben er snel weer, met een creatieve post!

*Vergeet vooral niet de Facebookpagina te liken en te volgen, en geniet fijn van de fantastische Cardstockaanbieding!*

Tot snel!
Annette


24 maart a.s. : De Grote Kijkkast Stempelworkshopdag!
 klik HIER om een van de laatste plekjes te boeken!
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Maandag 19 maart om 19.00 uur
Maandag 26 maart om 19.00 uur
Van 3 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
Tijdens deze actieperiode mag je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis kado uitkiezen!
Nieuw! Ook zijn er extra luxe kadoos uit te kiezen, bij een bestelling vanaf 120 euro!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...