donderdag 25 juni 2020

Muurbloempje - NL Stampin'Up! Demo's bloghop- Hallo nieuwe 2020-2022 catalogus!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Hallo, en hartelijk welkom bij de Kijkkast!

Vandaag doen een aantal van de Nederlandse Demo's weer een gezellige bloghop! Deze keer gaan we aan de slag met producten uit de nieuwe catalogus!!

Nu ben ik de laatste tijd heerlijk veel aan het maken, en dat komt zeker ook door de prachtige nieuwe producten die er in de collectie zijn gekomen. Die geven mij zo enorm veel inspiratie!

Ook haal ik inspiratie uit het dagelijks leven. Dat kan ik overal in vinden... in een patroon van tegeltjes, een kledingstuk, een interieur, de tuin, noem maar op. Maar deze keer kwam de inspiratie uit een woord. Geen onbekend woord, maar niet bepaald een woord dat je meteen zou associeren met kaartjes maken. Toch bleef het in mijn hoofd hangen, en dat betekent vaak dat ik er dan iets "mee moet"!

Als ik nu vertel dat het woord "Muurbloempje" was, wordt het verhaal vast duidelijk ;o)

De muur is gestempeld met de geweldige nieuwe achtergrondstempel Stacked Stone! Die ziet er heerlijjk ruig uit. Door het met zwart (black Memento) af te drukken op Smoky Slate vergrootte ik dat effect.

Hoe leuk is het om dan daarbij juist superfleurige bloemen te doen! Het contrast kan haast niet groter zijn. Ruw tegenover zacht, grijs tegenover kleur, levenloos tegenover bloeiend etc!

 En dan ze ook nog lekker knallend in Melon Mambo, Magenta Madness, Pumpkin Pie en Poppy Parade. De bloem is eigenlijk een kleine zonebloem, uit de set Bijzondere Zonnebloemen! Door andere kleuren te gebruiken krijgt deze stempel ineens een nieuwe "persoonlijkheid";o) De bloemen heb ik ingekleurd met Stampin'Write markers en de Water Painters. Ik stanste ze uit met de Sunflower Dies, en knipte er met de Paper Snips de blaadjes gewoon af.

Voor de Lay Out volgde ik deze schets:Ik vond het leuk om met deze kaart weer mee te doen met deze Schets Challenge van Global Design Project. # GDP246Aan de rechterkant van het paneel heb ik een strook Vellum Cardstock gebruikt. Het is erg leuk om de bloemen door het Vellum heen te zien schijnen. Voor een speels effect heb ik 1 bloem juist OP het vellum gebruikt.De tekst ( uit de set Bijzondere Zonnebloemen) heb ik op een klein label gestempeld die ik maakte van wat Pumpkin Pie cardstock en de oh zo veelzijdige Lovely Labels Pick a Punch.

Ik vond het leuk om dit label met een stukje van het Magenta Madness In Color Ribbon aan de zijkant van mijn kaart vast te strikken. Heel strategisch heb ik er een Stampin'Dimensional onder geplakt waardoor het label mooi een beetje omhoog blijft staan. Dat staat heel levendig en losjes, en daar houd ik wel van! Voor de laatste afwerking kwamen er nog wat Enamel Dots op de kaart.

Je begrijpt nu wel dat mijn inspiratie ook uit de materialen kwam. De Stacked Wall en de Bijzondere Zonnebloemen zijn er perfect geschikt voor!

Gaaaf he, dat roze, met oranje en grijs!! Het is gewaagd, maar het werkt!

Het was heerlijk om dat idee -het muurbloempje- hiermee uit te werken! Ondertussen zijn er nog meer ideeen, zo werkt dat als je eenmaal bezig bent! 

Alle gebruikte proucten staan hieronder op een rijtje. Ze zijn allen via de Kijkkast te bestellen. Hiermee maak jij het mede mogelijk dat ik door kan gaan met voorbeelden, inspiratie en workshops!

Wil je meer van de Kijkkast zien? Vanmiddag rond 15.00 uur ga ik LIVE stempelen tijdens een Kijkkast Live op FACEBOOK! Kom je ook kijken en wellicht reageer je ook gezellig mee...? Je bent van harte welkom! Als je op >>deze  link<<  klikt kom je op mijn Kijkkast Facebookpagina. Als je die pagina volgt en liket, krijg je een melding als Kijkkast Live begint!

Wil je meer zien van de set Bijzondere Zonnebloemen? Kijk dan >HIER< voor nog wat inspiratie (en er komt nog veel meer!)

Ben je nu ook benieuwd wat mijn collega's gemaakt hebben? Via de Link hieronder kun je ze vinden. Je maakt -als je steeds de linken volgt- vanzelf de hele ronde en komt als je overal geweest bent hier weer terug. Voor nu, hartelijk bedankt voor je bezoekje aan de Kijkkast, en voel je welkom om snel weer terug komen! Heb je vragen, opmerkingen, wil je stempelmaterialen bestellen of wil je iets anders aan me kwijt? Plaats hieronder een berichtje (altijd blij mee!) of stuur mij een Email! 

De volgende bloghophalte is bij 
Geen fotobeschrijving beschikbaar.> Yolande <

Veel plezier!
AnnetteWat heb ik gebruikt:
Stempels: Stacked Stone, Bijzondere Zonnebloemen
Papier: Cardstock: Smoky Slate, Whisper White, Shimmery White, Pumpkin Pie, Melon Mambo
             Vellum Cardstock
Inkt: Black Memento, Melon Mambo Versamark
Dies: unflower Dies
Pons: Lovely Labels Pick a Punch
Stampin'Write Markers: Poppy Parade, Melon Mambo, Pumplin Pie, Magenta Madness
Embellishments: 2020-2022 In Color Ribbon Magenta Madness, 2020-2022 In Color Enamel Dots, 
                            Embossingpowder Clear
Tools: Heat Tool. Water Painters, Die Cutting Machine

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 29 juni, om 19.00 uur!
*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
( Vanaf 70 euro is dat nu gratis!),
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.


Zin in een GRATIS stempelset EN
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen7 opmerkingen :

 1. Wat een super gave kaart. En wat leuk dat je ons meeneemt in je creatieve proces hoe dit kaartje ontstaan is.. ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kaart, mooie kleurcombi. Erg leuk dat je weer meedeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier word ik gelijk blij van, wat een mooie kleuren en leuke layout. Dankjewel voor je inspiratie. En leuk om samen te 'Hoppen".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig inspiratie verhaal en die kaart is er een om in te lijsten! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf geworden Annette!! Tnx voor het idee met de leuke zonnebloemen. En die stacked stone staat erbij op mn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!