donderdag 7 mei 2020

Hello again, daar ben je weer!- NL demo's Bloghop


Hallo en  hartelijk welkom bij deze bloghop van Nederlandse Stampin'Up! Demonstratrices!

Je bent hier zojuist begonnen met de bloghop, of je bent hier terecht gekomen via het blog van DIANA! Inmiddels ben je dus bij de Kijkkast! En mijn naam is Annette Elias! Gezellig dat je komt kijken!

Het is Inmiddels mei, en dat is de laatste maand dat de huidige Stampin'Up!  jaarcatalogus geldig is. We gaan helaas afscheid nemen van vele producten, maar ook komen er straks gelukkig ook weer veel nieuwe bij!

Hello Again! – Daniel's Blog

Maar ook hebben we een heleboel favorieten die nog mogen blijven! En juist deze producten gaan we hier even in het zonnetje zetten...Vandaar dus:  Hello Again! 


Voor deze hop maakte ik een romantisch ogend kaartje met een van mijn lievelings-sets uit de huidige catalogus. Heel blij was ik toen ik ontdekte dat ook deze in de volgende Catalogus terugkomt!

Ik heb het over de Band Together stempelset met de bijpassende Detailed Band Dies!

Stempels en dies zijn nu trouwens samen nog als Bundle verkrijgbaar, met de Bundlekorting van 10 procent!

 De prachtige grote bloemstempel stempelde ik diverse keren op het cardstock. Vervolgens kleurde ik dit geheel in met inkt en Aquapainters, op de "Messy Watercolouring"manier.

Hiervoor gebruikte ik inkt in zachte kleuren: Basic Gray, Gray Granite, Seaside Spray, en Soft Sea Foam.

Ik koos een van de mooie dies uit de set Detailed Band Dies, en stanste deze twee keer uit. Een keer uit Whisper White, en een keer uit Basic Gray. Ik plakte ze net een ietsje verspringend op elkaar. Dit geeft een extra diepte effect.
 Ik koos wat mooie "druppels"uit het pakje Frosted & Clear Droplets, in dit geval koos ik de Frosted druppels uit, en plakte ze als subtiele decoratie op de kaart. Erg mooie neutrale extra's vind ik dit. mooi aanwezig maar toch niet te druk of te overstemmend. Gelukkig gaan ook deze mooie Droplets mee naar de nieuwe catalogus!

Natuurlijk kun je nog veel meer met deze Band Together set... zowel met de stempels als met de Dies. Gelukkig kunnen we het komende jaar hier nog veel en vaak mee werken! En wie ze nog niet heeft kan ze dus ook het komende jaar nog bestellen, alleen het Bundlevoordeel geldt alleen nog deze maand.

Deze kaart wordt voor een lieve vriendin! Wat ben ik toch blij met de mensen om mij heen.  Ik maak de laatste maanden dan ook volop kaarten voor ze! Gewoon kaarten om ze even een hartje onder de riem te steken in deze gekke tijd. Maar een lief kaartje als deze is natuurlijk ook prima te gebruiken voor een jarige, of zelfs voor een bruidspaar bijvoorbeeld! Allemaal heerlijke redenen om kaarten voor te versturen. Het is zo fijn om te doen, en je merkt dat mensen er oprecht blij mee zijn!

En ik, ik geniet zelf natuurlijk ook heerlijk van het maken! Deze set is heerlijk om mee te werken, ideeen in overvloed, en zo veelzijdig!

Ben je benieuwd welke sets er nog meer in de collectie zullen blijven? Vervolg dan vooral deze bloghop! De vervolg-link vind je hieronder! Heel erg bedankt voor je bezoekje aan de Kijkkast! Echt leuk dat je er was! Wil je me in een reactie laten weten hoe je mijn project vind? Dat waardeer ik heel erg! Veel plezier met de hop en hopelijk tot heel snel! XXX Annette



De volgende Bloghophalte is bij >>>DANIELLE

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Band Together
Papier: Cardstock: Thck Whisper White, Seaside Spray, Shimmery White, Basic Gray
Inkt: Seaside Spray, Soft Sea Foam, Basic Gray, Gray Granite
Dies: Detailed Band Dies
Embellshments: Frosted & Clear Epoxy Droplets
Tools: Aquapainters, Big Shot Take Your Pick Tool


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Momenteel bestel ik dagelijks!
Je spulletjes worden direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd ( Vanaf 60 euro is dat nu gratis!), maar ophalen is op afspraak ook nog mogelijk.


Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Wil jij graag de JAARCATALOGUS
en/of de nieuwe voorjaars-minicatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

Of doe een bestelling, dan voeg ik hem er gratis bij!



10 opmerkingen :

  1. Oeps, deze set stond al een tijdje op mijn wel of toch maar niet lijstje. Met jouw mooie voorbeeld denk ik dat hij naar het toch maar wel lijstje gaat. Dankjewel voor je inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart en gave kleurcombi (ik ben een echt blauw meisje dus... smelt altijd van blauwe kaarten) De dies zijn zo gaaf he hier ook blij dat ze doorgaan.

    Dank dat je meedeed.
    Groetjes Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wowie! Prachtige projecten heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart! Ik ben er helemaal verliefd op!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw! Mooi....en deze set heb ik helemaal over het hoofd gezien....nou weer een erbij op de lijst😉

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Chique kaart, hoor met zo’n elegante banner en ingetogen kleuren. Top! Gr. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!