NIEUW!!!! Stempel-Workshopdag Maart 2018!

In maart viert de Kijkkast Feest!

Niet alleen ben ik deze maand jarig, maar ook bestaat de Kijkkast deze maand 5 jaar!

Hoe kun je dit nou leuker vieren dan met een stempelfeestje, veel creativiteit en allemaal leuke mensen om je heen!?We gaan het dus gewoon doen!
Een derde, extra feestelijke editie van....

DE KIJKKAST STEMPEL-WORKSHOPDAG!!

komt er aan!


In 2016 hielden we de eerste Kijkkast Stempel-Workshopdag!
Het verloop van deze dag, het enthousiasme van de deelnemers en het plezier dat we hebben gehad waren fantastisch!

In oktober 2017 volgde de tweede editie , wat alweer een feest was met prachtige werkstukken, veel sfeer en gezelligheid en verwennerij...en toen kwam van de superblije deelnemers meteen al de vraag of we dit vaker wilden gaan doen!

De Kijkkast Workshopdagen zijn dan ook uniek. Een hele volle verwendag, geheel verzorgd, met ECHTE workshops en deskundige begeleiding, nieuwe technieken en heel veel extra's! Misschien nog wel leukerderder dan alle vorige keren! ;o)
Sommige onderdelen van dit succesrecept blijven onveranderd, maar er zijn deze keer een paar enorm leuke aanvullingen!

Voor wie? 
Deze workshopdag is voor iedereen die van stempels en stempelen houdt en die zin heeft in een oergezellige creatieve inktvolle dag!
Het maakt niet uit of je veel of weinig stempelervaring hebt.
Bereid je voor op een overvloed aan inspiratie! ;o)
Er zijn voorbeelden en duidelijke instructies van de te maken projecten en er is goede en enthousiaste begeleiding bij de workshops.

Wat staat de deelnemers te wachten? 
We hebben voor deze dag in de eerste plaats natuurlijk volop WORKSHOPS voor jullie voorbereid! Er gaat dus veel gestempeld worden!
Echte workshops, met duidelijke uitleg en instructie,  en onder vakkundige begeleiding.
We maken met materialen van Stampin'Up! uiteenlopende projecten:
We hebben een aantal nieuwe technieken-workshops in verschillende stijlen
Daarnaast maken we een groter stempelproject waarover we nog niets verklappen ;o). Het is in ieder geval Hip, creatief, trendy, handig en superleuk om te maken!
We werken in verschillende thema's. Natuurlijk zal het feestthema niet ontbreken!
Voor elke workshop ontvang je een workshopkit met alle materialen bij elkaar
Aangezien het een feestelijke dag gaat worden hebben we bovendien diverse stempelprijzen te verloten in een heuse Kijkkast Prize Patrol!
Iedere deelnemer ontvangt een RIJK gevulde "goodiebag" met allerlei leuks, waaronder de reeds genoemde workshopkits, een complete stempelset  en....nog meer verrassingen ;o) (Wat je over hebt neem je natuurlijk mee naar huis!)
Er zijn veel voorbeelden om te bekijken en inspiratie op te doen
Natuurlijk zorgen we voor volop koffie, thee, water en sap, wat lekkers voor er bij en is er tussen de middag een smakelijke lunch!

* Heb je wel eens van SWAPPEN gehoord? Wil je ook wel eens thuis komen met een tas vol gedeelde ideetjes? Voor wie dat wil ( het is allerminst een verplichting!) organiseren we bovendien een supergave SWAP! Bij je aanmelding krijg je alle details te horen en kun je aangeven of je hier aan mee wilt doen!

Wat is het NIET?
De Kijkkast Stempel-Workshopdagen zijn niet massaal van opzet. Wij kiezen kwaliteit en sfeer boven alles! Geen grote zaal dus, maar een sfeervolle locatie en aandacht voor detail. 
Je krijgt geen doe het zelf pakket met beschrijving, maar echte workshops met begeleiding en instructie, dus ECHTE workshops
Je krijgt geen dertien in een dozijn projecten maar unieke workshops die je nergens anders tegen zult komen.
Waar is het?
De workshopdag vindt plaats in de prachtige workshoplocatie van Ben in Broek! 
Oosterstraat 79 te Benningbroek. (slechts vijf minuutjes van Wognum)
De prachtige workshopruimte is via een ruime trap te bereiken. Op deze sfeervolle en ruime verdieping bevinden zich ook toiletten en de keuken.

Wat neem je mee?
Je neemt, naast je zonnigste humeur ;o) , makkelijke kleding mee die tegen een eventueel inktvlekje kan en verder ook vooral je (lees)bril en natuurlijk wat essentiele benodigheden, zoals een schaartje, papiersnijder, potlood en dergelijke. Je ontvangt hiertoe ruim voor de Stempel-Workshopdag een volledig lijstje per email.

Programma:
9.45 De deuren van de workshopruimte gaan open. Ieder ontvangt een goodiebag.
10.00 Opening, welkom, uitleg.
10.15 We beginnen met de ochtendworkshops
12.30 Lunchen
13.15 We beginnen met het middag programma
16.30 a 17.00 uur: Afsluiting van de dag

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?
We hebben ons uiterste best gedaan om deze dag voor een ieder bereikbaar te houden en jullie veel te kunnen bieden! We doen dit omdat we het LEUK vinden en jullie dolgraag een dag willen bezorgen zoals we hem zelf ook zouden willen hebben.

Prijs voor de Kijkkast-Workshopdag, inclusief alle bovengenoemde zaken is dan ook slechts 59,50 euro per persoon!

Snelboekerskorting: Wie zich voor of op 6 maart aanmeldt betaalt slechts 55 euro voor deelname aan deze dag!

Let op: *De workshopdag dient bij aanmelding geheel betaald te worden.
             *Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, en aanmelden kan uiterlijk tot en met 17 maart, of                    eerder als het maximale aantal deelnemers reeds bereikt is.
             *Plaatsing op de deelnemerslijst gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling.
             * de Workshopdag gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 12 personen)

Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen->  {MELD JE HIER AAN}

Je ontvangt dan per email een ontvangstbericht en de betaalgegevens. Pas nadat het workshopbedrag is voldaan ontvang je een bevestigingsmail en is je plaats verzekerd!
***Door je aan te melden ga je akkoord met de voorwaarden (zoals hieronder vermeld)

Reviews Stempelworkshopdag 2016 en 2017 (uit het gastenboek):
* Wat een dag, nog nooit zoiets meegemaakt!
* Tot in de puntjes geregeld, en een ontzettend gezellige sfeer!
* Een heerlijke dag voor mezelf. Zorgeloos ontspannen en heerlijk creatief bezig geweest.
* Niets te veel gezegd, echt heel gave workshops en schitterende technieken. Heel erg leerzaam!
* Wat een lieve dames voor de begeleiding, ze weten echt veel van stempelen en niets is ze te veel!
* Fantastische dag,  gezellige, nette locatie, ik heb GENOTEN met hoofdletters!
* Geweldige workshops, en echt tot in de puntjes geregeld!
* Zeer verfrissende, leerzame workshops! Volop koffie, thee en lekkers, ook de lunch was perfect!
* Wat een verwendag! Van begin tot eind genoten. De goodiebag was  ook al zo verbazend. Dat    dat allemaal kan voor dit bedrag!
* Aankleding, begeleiding, workshops, catering, goodiebag, verzorging, locatie, sfeer: PERFECT!
* Wat een dag! Het was een feest! 
* Als je weer zo'n dag organiseert kom ik zeker weer! Dit wil ik niet missen!

Voor een impressie met wat foto's kun je even in deze twee blogposts kijken: 

Heb je nog vragen? 
Of zie je een probleem?
Je mag mij altijd even mailen en je vraag stellen. Ik zal je graag helpen, en ik ga er over het algemeen van uit dat er (bijna) altijd iets op te vinden is! Bellen kan eventueel ook! 0229 573922

Wij kijken er al naar uit je op deze dag welkom te mogen heten en verheugen er ons op er een heerlijk stempelfeestje van te maken! Doe je mee!? Meld je dan snel aan!

Met blije stempelgroet,

Annette Elias, www.dekijkkast.nl

***Voorwaarden/afspraken
1: De workshops zijn inclusief de benodigde workshopkits en het gebruik van de benodigde stempels, inkten en gereedschappen. Er is een goed verzorgde goodiebag met diverse extra's voor elke deelnemer. Er is koffie, thee, water en sap, diverse snacks, en een lunch
2 Er is genoeg tijd om de workshops te kunnen voltooien. Komt er onverhoopt toch iets niet af, kunnen de projecten thuis afgemaakt worden. We moeten wel het programma voort kunnen zetten op dat moment.
3 De Kijkkast of Ben in Broek zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen, lichamelijke schade of schade aan kleding. We adviseren kleding te dragen die tegen een vlekje door inkt en tools bestand is.
4 Voorbeelden dienen ter inspiratie en mogen niet mee genomen worden.
5  De deelnemer neemt zelf de benodigde basisgereedschappen mee. Een lijstje daarvan ontvangen de deelnemers ruim van te voren per email. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk hiervoor. Zonder deze essentials kunnen mogelijk niet alle workshops gedaan worden
6  Om de privacy van andere deelnemers te waarborgen verzoeken we geen foto's, video's ed te maken en te verspreiden zonder toestemming van de desbetreffende personen.
7  Reserveren van een plaats op deze workshopdag gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling. Pas na betaling is de plaats definitief 
8 Annuleren: Mocht je je deelname willen annuleren door onvoorziene omstandigheden is dat natuurlijk heel jammer, met name voor jezelf. Je kunt TOT twee weken voor de Workshopdag annuleren, wij zullen dan 29 euro  restitueren.
Bij annulering minder dan twee weken voor de workshopdag, kan helaas geen restitutie plaatsvinden. Natuurlijk ontvang je dan de volledige workshopkits en de goodiebag. 
Ook kun je er voor kiezen dan iemand anders in jouw plaats te laten komen, maar dit kan uitsluitend na schriftelijke bevestiging aan de Kijkkast zodat wij weten wie er komt.
9 Wij maken originele en unieke workshops. Op alle gemaakte en getoonde projecten en workshops rust copyright. Deel alleen na schriftelijke toestemming van de Kijkkast.
10 De Kijkkast Stempel-Workshopdag is niet bedoeld voor collega demo's
11 Wij behouden ons het recht voor om personen die anderen persoonlijk of materieel schaden verdere toegang te ontzeggen. Dit is ter beoordeling van de Kijkkast of Ben in Broek. Uiteraard gaan we er van uit dat dit niet nodig is.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...