NIEUW! Kijkkast-Workshopdag 2017

Hoera, er komt weer een Kijkkast Stempel-Workshopdag!

Vanuit heel ons land (en regelmatig ook uit het buitenland!) komen er mensen naar ons toe voor de Kijkkast workshops, omdat ze onze workshops naar hun zeggen "zo ontzettend de moeite waard" vinden! Wij doen dan ook niets liever ;o)

In 2016 hielden we de eerste Kijkkast Stempel-Workshopdag!
Het verloop van deze dag, het enthousiasme van de deelnemers en het plezier dat we hebben gehad waren fantastisch!

Onze droom, en ons doel, was het om mensen nu eens een heerlijke, creatieve verwendag vol ECHTE Stempel-workshops te geven! Zo'n dag waarvan je helemaal vol inspiratie en nieuwe ideeen weer thuiskomt! Een supergezellige verwendag! Een dag, zoals we hem zelf ook graag zouden beleven!

Dat is vorig jaar meer dan gelukt en er werd om een vervolg gevraagd......dus...we gaan het met heel veel plezier weer doen!

Op 21 oktober 2017 is het zover!

We heten je dan graag van harte welkom op:

De tweede Kijkkast Stempel-Workshopdag!Voor wie? 
Deze workshopdag is voor iedereen die van stempels en stempelen houdt en die zin heeft in een oergezellige creatieve inktvolle dag!
Het maakt niet uit of je veel of weinig stempelervaring hebt.
Bereid je voor op een overvloed aan inspiratie! ;o)
Er zijn voorbeelden en duidelijke instructies van de te maken projecten en er is goede en enthousiaste begeleiding bij de workshops.

Wat staat de deelnemers te wachten? 
We hebben voor deze dag in de eerste plaats natuurlijk volop WORKSHOPS voor jullie voorbereid! Er gaat dus veel gestempeld worden!
Echte workshops, met duidelijke uitleg en instructie,  en onder vakkundige begeleiding.
We maken met materialen van Stampin'Up! uiteenlopende projecten:
We hebben een aantal nieuwe technieken-workshops in verschillende stijlen
Daarnaast maken we een groter stempelproject waarover we nog niets verklappen ;o).
We werken in verschillende thema's. Een beetje kerst, maar ook andere dingen.Voor elk wat wils dus!!!
Voor elke workshop ontvang je een workshopkit met alle materialen bij elkaar
Aangezien het een feestelijke dag gaat worden hebben we bovendien diverse stempelprijzen te verloten in een heuse Kijkkast Prize Patrol!
Iedere deelnemer ontvangt een RIJK gevulde "goodiebag" met allerlei leuks, waaronder de reeds genoemde workshopkits, de stempelset die je vandaag gaat gebruiken voor het grote workshopproject en....nog meer verrassingen ;o) (Wat je over hebt neem je natuurlijk mee naar huis!)
Er zijn veel voorbeelden om te bekijken en inspiratie op te doen
Natuurlijk zorgen we voor volop koffie, thee, water en sap, wat lekkers voor er bij en is er tussen de middag een smakelijke lunch!


Waar is het?
De workshopdag vindt plaats in de prachtige workshoplocatie van Ben in Broek! 
Oosterstraat 79 te Benningbroek. (slechts vijf minuutjes van Wognum)
De prachtige workshopruimte is via een ruime trap te bereiken. Op deze sfeervolle en ruime verdieping bevinden zich ook toiletten en de keuken.
Ben in Broek is tevens een Bed & Breakfast, dus kom je van ver, kun je bij hen eventueel ook overnachten in een van de superknusse en landelijk gelegen chalets! 
Voor meer info en beschikbaarheid: KLIK je hier.

Wat neem je mee?
Je neemt, naast je zonnigste humeur ;o) , makkelijke kleding mee die tegen een eventueel inktvlekje kan en verder ook vooral je (lees)bril en natuurlijk wat essentiele benodigheden, zoals een schaartje, papiersnijder, potlood en dergelijke. Je ontvangt hiertoe ruim voor de Stempel-Workshopdag een volledig lijstje per email.

Programma:
9.45 De deuren van de workshopruimte gaan open. Ieder ontvangt een goodiebag.
10.00 Opening, welkom, uitleg.
10.15 We beginnen met de ochtendworkshops
12.30 Lunchen
13.15 We beginnen met het middag programma
16.30 a 17.00 uur: Afsluiting van de dag

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?
We hebben ons uiterste best gedaan om deze dag voor een ieder bereikbaar te houden en jullie veel te kunnen bieden!
Prijs voor de Kijkkast-Workshopdag, inclusief alle bovengenoemde zaken is dan ook slechts 59,50 euro per persoon!

Let op: *De workshopdag dient bij aanmelding geheel betaald te worden.
             *Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, en aanmelden kan uiterlijk tot en met 11 oktober, of                    eerder als het maximale aantal deelnemers reeds bereikt is.
             *Plaatsing op de deelnemerslijst gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling.

Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen->  {MELD JE HIER AAN}

Je ontvangt dan per email een ontvangstbericht en de betaalgegevens. Pas nadat het workshopbedrag is voldaan ontvang je een bevestigingsmail en is je plaats verzekerd!
***Door je aan te melden ga je akkoord met de voorwaarden (zoals hieronder vermeld)

Reviews Stempelworkshopdag 2016 (uit het gastenboek):
* Fantastische dag,  gezellige, nette locatie, ik heb GENOTEN met hoofdletters!
* Geweldige workshops, en echt tot in de puntjes geregeld! Zeer verfrissende, leerzame workshops! Volop koffie, thee en lekkers, ook de lunch was perfect!
* Wat een verwendag! Van begin tot eind genoten. De goodiebag was  ook al zo verbazend. Dat    dat allemaal kan voor dit bedrag!
* Aankleding, begeleiding, workshops, catering, goodiebag, verzorging, locatie, sfeer: PERFECT!
* Wat een dag! Het was een feest! 
* Als je weer zo'n dag organiseert kom ik zeker weer! Dit wil ik niet missen!

Voor een impressie met wat foto's kun je even in deze twee blogposts kijken: 

Heb je nog vragen? 
Of zie je een probleem?
Je mag mij altijd even mailen en je vraag stellen. Ik zal je graag helpen, en ik ga er over het algemeen van uit dat er (bijna) altijd iets op te vinden is! Bellen kan eventueel ook! 0229 573922

Wij kijken er al naar uit je op deze dag welkom te mogen heten en verheugen er ons op er een heerlijk stempelfeestje van te maken! Doe je mee!? Meld je dan snel aan!

Met blije stempelgroet,

Annette Elias, www.dekijkkast.nl


***Voorwaarden/afspraken
1: De workshops zijn inclusief de benodigde workshopkits en het gebruik van de benodigde stempels, inkten en gereedschappen. Er is een goed verzorgde goodiebag met diverse extra's voor elke deelnemer. Er is koffie, thee, water en sap, diverse snacks, en een lunch
2 Er is genoeg tijd om de workshops te kunnen voltooien. Komt er onverhoopt toch iets niet af, kunnen de projecten thuis afgemaakt worden. We moeten wel het programma voort kunnen zetten op dat moment.
3 De Kijkkast of Ben in Broek zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen, lichamelijke schade of schade aan kleding. We adviseren kleding te dragen die tegen een vlekje door inkt en tools bestand is.
4 Voorbeelden dienen ter inspiratie en mogen niet mee genomen worden.
5  De deelnemer neemt zelf de benodigde basisgereedschappen mee. Een lijstje daarvan ontvangen de deelnemers ruim van te voren per email. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk hiervoor. Zonder deze essentials kunnen mogelijk niet alle workshops gedaan worden
6  Om de privacy van andere deelnemers te waarborgen verzoeken we geen foto's, video's ed te maken en te verspreiden zonder toestemming van de desbetreffende personen.
7  Reserveren van een plaats op deze workshopdag gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling. Pas na betaling is de plaats definitief 
8 Annuleren: Mocht je je deelname willen annuleren door onvoorziene omstandigheden is dat natuurlijk heel jammer, met name voor jezelf. Je kunt TOT drie weken voor de Workshopdag annuleren, wij zullen dan 29 euro  restitueren.
Bij annulering minder dan drie weken voor de workshopdag, kan helaas geen restitutie plaatsvinden. Natuurlijk ontvang je dan de volledige workshopkits en de goodiebag. 
Ook kun je er voor kiezen dan iemand anders in jouw plaats te laten komen, maar dit kan uitsluitend na schriftelijke bevestiging aan de Kijkkast zodat wij weten wie er komt.
9 Wij maken originele en unieke workshops. Op alle gemaakte en getoonde projecten en workshops rust copyright. Deel alleen na schriftelijke toestemming van de Kijkkast.
10 De Kijkkast Stempel-Workshopdag is niet bedoeld voor collega demo's
11 Wij behouden ons het recht voor om personen die anderen persoonlijk of materieel schaden verdere toegang te ontzeggen. Dit is ter beoordeling van de Kijkkast of Ben in Broek. Uiteraard gaan we er van uit dat dit niet nodig is.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...