30 maart: High Tea-Stempel-ParTEA!

Let's have a parTEA!

Afbeeldingsresultaat voor quote high tea

Op 30 maart aanstaande vieren wij door middel van een superdeluxe en uitgebreide workshop-par-TEA het feit dat de Kijkkast deze maand 6 jaar bestaat!

In plaats van een workshopdag vieren we nu een lekker lange middag feest! Een superfeestmiddag in het "thee"ken van THEE!
Afbeeldingsresultaat voor High Tea

Er wordt uiteraard(!!!) volop gestempeld, we maken diverse projectjes, en ook een groot project dat helemaal in het "thee"ma past!

Er zullen zeker een aantal nieuwe techniekjes voorbij komen voor de stempelaars die geregeld bij de Kijkkast komen, maar ook voor nieuwe stempelaars zal het prima te volgen zijn! Alles is tot in de puntjes voorbereid zodat iedereen volop kan genieten van haar eigen creativiteit en iets moois kan maken!

Natuurlijk is er tijdens deze middag een keur aan heerlijke luxe theesoorten waarvan volop genoten kan worden en tussendoor leggen we de stempels en inkt even weg voor een verwennerij in de vorm van een proeverij van allerlei (gezonde en minder gezonde maar superlekkere) lekkernijtjes waarvoor ik met alle liefde een paar dagen in de keuken zal doorbrengen! ;o) Jammie!Afbeeldingsresultaat voor quote high tea


Voor alle gasten op deze middag is er een uitgebreide goodiebag, met leuke verrassingen, uitgebreide projectkits voor de projecten die we gaan maken en wie weet wat nog meer ;o)

Ja....Dit wordt iets heel bijzonders....En er zijn beperkt plaatsjes beschikbaar... dus wees er snel bij!

* De eerste aanmeldingen zijn al voor de officiele aankondiging binnen gekomen... Deze dames hebben al meer Kijkkast events bezocht en weten en vertrouwen dat we er altijd iets speciaals van maken! Zo bijzonder als mensen zich al zonder verdere informatie inschrijven! *

* Door het grote aantal inschrijvingen is een extra workshop-ParTEA gepland. op zondag 31 maart. Deze is geheel volgeboekt. Er kan alleen nog aangemeld worden voor de zaterdag!*
Afbeeldingsresultaat voor High teaWanneer: 
Zaterdag 30 maart 2019, van 13.00 tot 17.00 uur!

Wat: 
Een compleet verzorgde middag, met stempelworkshops, een groot project, een royaal gevulde goodiebag, alle benodigde materialen, genieten van diverse luxe theesoorten, en een proeverij van diverse lekkernijen.

Zelf meenemen: Je basismateriaal (schaar, lijm ed. Nadere info volgt na je inschrijving)

Wat zijn de kosten: 
De complete middag met alles "drop en dran" kost slechts 52,50 euro
*Er is nog 1 plaatje beschikbaar*

Hoe meld ik me aan: 
Stuur mij snel >>> een email <<< en vermeldt daarin dat je deel wilt nemen en met hoeveel personen je wilt komen! Aanmelden gebeurt in volgorde van binnenkomst. Er is beperkt plaats beschikbaar!!! Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging met de betaalgegevens. Pas als de betaling binnen is is je inschrijving definitief.Afbeeldingsresultaat voor quote high tea

3 opmerkingen :

  1. Annette, van harte gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan van de Kijkkast! Het wordt vast een supergave tea-party. Heb er zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig have much fun met de teaparty.. Proficiat met je 6 jarige su verjaardag

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...