Nieuw: De grote Kijkkast Workshopdag!

***De Eerste Kijkkast Stempel Workshopdag is voorbij. 
Wat was het GEWELDIG!
Wegens groot succes zijn we achter de schermen al druk bezig 
om een nieuwe Kijkkast Stempelworkshopdag voor te bereiden!
Binnenkort volgt er meer informatie!***
Wat is er leuker dan een hele dag bezig te zijn met iets leuks, iets creatiefs, iets gezelligs, lekker verwend te worden en 's avonds helemaal vol inspiratie en ideeen weer thuis te komen!?

Vanuit heel ons land (en regelmatig ook uit het buitenland!) komen er mensen naar ons toe voor de Kijkkast workshops, omdat ze onze workshops naar hun zeggen "zo ontzettend de moeite waard" vinden! Wij doen dan ook niets liever ;o)

Er was een wens, een mooi plan ontstond, en gaat nu uitgevoerd worden...
De tijd is rijp, een geweldige workshopruimte is gevonden, we gaan er voor!

Op 29 oktober 2016 is het zo ver!
We heten je dan graag van harte welkom op:
De Kijkkast Stempel-Workshopdag!


Voor wie? 
Deze workshopdag is voor iedereen die van stempels en stempelen houdt en die zin heeft in een oergezellige creatieve inktvolle dag!
Het maakt niet uit of je veel of weinig stempelervaring hebt.
Bereid je voor op een overvloed aan inspiratie! ;o)
Er zijn voorbeelden en duidelijke instructies van de te maken projecten en er is vakkundige en enthousiaste  begeleiding aanwezig.

Wat staat de deelnemers te wachten? 
We hebben voor deze dag in de eerste plaats natuurlijk volop WORKSHOPS voor jullie voorbereid! Er gaat dus veel gestempeld worden! 
We maken met materialen van Stampin'Up! uiteenlopende projecten:
We hebben een aantal nieuwe technieken-workshops in verschillende stijlen
Daarnaast maken we een groter stempelproject waarover we nog niets verklappen ;o).
We werken in verschillende thema's. Er zijn algemene thema's, herfst thema's en er is wat kerst. Voor elk wat wils dus!!!
Voor elke workshop ontvang je een workshopkit met alle materialen bij elkaar
Aangezien het een feestelijke dag gaat worden hebben we bovendien diverse stempelprijzen te verloten in een heuse Kijkkast Prize Patrol!
Iedere deelnemer ontvangt een RIJK gevulde "goodiebag" met allerlei leuks, waaronder de reeds genoemde workshopkits, de stempelset die je vandaag gaat gebruiken voor het grote workshopproject en....nog meer verrassingen ;o) (Wat je over hebt neem je natuurlijk mee naar huis!)
Er zijn veel voorbeelden om te bekijken en inspiratie op te doen
Natuurlijk zorgen we voor koffie, thee, water en sap, wat lekkers voor er bij en is er tussen de middag een smakelijke lunch!

Waar is het?
De workshop vindt plaats in de prachtige workshoplocatie van Ben in Broek! 
Oosterstraat 79 te Benningbroek. (slechts vijf minuutjes van Wognum)
De recent verbouwde workshopruimte is via een ruime trap te bereiken. Op deze bovenverdieping bevinden zich ook toiletten en de keuken.
Ben in Broek is tevens een Bed & Breakfast, dus kom je van ver, kun je bij hen eventueel ook overnachten in een van de superknusse en landelijk gelegen chalets!
Voor meer info en beschikbaarheid: KLIK je hier.

Wat neem je mee?
Je neemt, naast je zonnigste humeur ;o) , makkelijke kleding mee die tegen een eventueel inktvlekje kan en neem ook vooral je (lees)bril wat essentiele benodigheden mee, zoals een schaartje, papiersnijder, potlood en dergelijke. Je ontvangt hiertoe ruim voor de Stempel-Workshopdag een volledig lijstje per email.

Programma:
9.45 De deuren van de workshopruimte gaan open. Ieder ontvangt een goodiebag
10.00 We beginnen met de ochtendworkshops
12.30 Lunchen
13.15 We beginnen met het middag programma
16.00 a 16.30: Afsluiting van de dag

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?
We hebben ons uiterste best gedaan om deze dag voor een ieder bereikbaar te houden en jullie veel te kunnen bieden!
Prijs voor de Kijkkast-Workshopdag, inclusief alle bovengenoemde zaken is dan ook slechts 57,50 euro per persoon!

Let op: *De workshopdag dient bij aanmelding geheel betaald te worden.
             *Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, en aanmelden kan uiterlijk tot en met 15 oktober, of                    eerder als het maximale aantal deelnemers reeds bereikt is.
             *Plaatsing op de deelnemerslijst gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling.

Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen:  annette.elias@quicknet.nl

Je ontvangt dan per email een ontvangstbericht en de betaalgegevens. Pas nadat het workshopbedrag is voldaan ontvang je een bevestigingsmail en is je plaats verzekerd!
***Door je aan te melden ga je akkoord met de voorwaarden (zoals hieronder vermeld)

Heb je nog vragen? 
Of zie je een probleem?
Je mag mij altijd even mailen en je vraag stellen. Ik zal je graag helpen, en ik ga er over het algemeen van uit dat er (bijna) altijd iets op te vinden is! Bellen kan eventueel ook! 06 37647332

Wij kijken uit je op deze dag welkom te mogen heten en verheugen er ons op er een heerlijk stempelfeestje van te maken! Doe je mee!? Meld je dan snel aan!

Met blije stempelgroet,

Annette Elias, www.dekijkkast.nl
***Voorwaarden/afspraken
1: De workshops zijn inclusief de benodigde workshopkits en het gebruik van de benodigde stempels, inkten en gereedschappen. Er is een goed verzorgde 
goodiebag met diverse extra's voor elke deelnemer. Er is koffie, thee, water en sap, diverse snacks, en een lunch
2 Er is genoeg tijd om de workshops te kunnen voltooien. Komt er onverhoopt toch iets niet af, kunnen de projecten thuis afgemaakt worden. We moeten wel het programma voort kunnen zetten op dat moment.
3 De Kijkkast of Ben in Broek zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen, lichamelijke schade of schade aan kleding. We adviseren kleding te dragen die tegen een vlekje door inkt en tools bestand is.
4 Voorbeelden dienen ter inspiratie en mogen niet mee genomen worden.
5  De deelnemer neemt zelf de benodigde basisgereedschappen mee. Een lijstje daarvan ontvangen de deelnemers ruim van te voren per email. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk hiervoor. Zonder deze essentials kunnen mogelijk niet alle workshops gedaan worden
6  Om de privacy van andere deelnemers te waarborgen verzoeken we geen foto's, video's ed te maken en te verspreiden zonder toestemming van de desbetreffende personen.
7  Reserveren van een plaats op deze workshopdag gebeurt in volgorde van binnenkomst en betaling. Pas na betaling is de plaats definitief 
8 Annuleren: Mocht je je deelname willen annuleren door onvoorziene omstandigheden is dat natuurlijk heel jammer, met name voor jezelf. Je kunt TOT een maand voor de Workshopdag annuleren, wij zullen dan 29 euro  restitueren.
Bij annulering minder dan een maand voor de workshopdag, kan helaas geen restitutie plaatsvinden. Natuurlijk ontvang je dan de volledige workshopkits en de goodiebag. 
Ook kun je er voor kiezen dan iemand anders in jouw plaats te laten komen, maar dit kan uitsluitend na schriftelijke bevestiging aan de Kijkkast zodat wij weten wie er komt.
9 Wij maken originele en unieke workshops. Op alle gemaakte en getoonde projecten en workshops rust copyright. Deel alleen na schriftelijke toestemming van de Kijkkast.
10 De Kijkkast Stempel-Workshopdag is niet bedoeld voor collega demo's
11 Wij behouden ons het recht voor om personen die anderen persoonlijk of materieel schaden verdere toegang te ontzeggen. Dit is ter beoordeling van de Kijkkast of Ben in Broek. Uiteraard gaan we er van uit dat dit niet nodig is.
3 opmerkingen :

  1. Wauw, wat ziet dit er goed uit zeg!!! Dat wordt een superdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat lijkt een geweldige dag! Ik ga vrij vragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GEWELDIG IDEE!!! Een hele dag vol die superworkshops die jij altijd bedenkt, wie wil dat nou niet?

    BeantwoordenVerwijderen