De Kijkkast Thuis-Workshops!

Workshops vormen de basis van de activiteiten van de Kijkkast! Voorbeelden maken en stempels verkopen is ontzettend leuk, maar het overdragen van inspiratie, techniek en kennis zijn nog vele malen leuker! Je kunt immers pas ECHT volop genieten van je stempelproducten als je weet hoe, en waarvoor je ze gebruiken kunt, en volop ideeen hebt om er uiteenlopende projecten mee te maken!

Workshops geven we dus graag en vaak, en we vinden het belangrijk originele, goed verzorgde workshops samen te stellen, met veel persoonlijke aandacht, verzorgde materialen, waar mensen ECHT inspiratie op doen, en volop plezier hebben van deze fantastische hobby: Stempelen!

En omdat workshops aan huis, en op locatie, in de huidige omstandigheden nog even niet kunnen, EN na het grote succes van de KIK, de Stempelzomers en Stempelwinter (allen thuisworkshops!) hebben we besloten dit wat vaker te doen! je zult in de toekomst op deze pagina dus allerlei leuke thuisworkshops aantreffen, steeds aangepast aan de tijd van het jaar!

Elke workshop is anders. Qua thema, maar ook qua inhoud! Van clean and simple tot techniekenworkshop! Voor beginners, (ver-)gevorderden of gewoon "voor iedereen goed te doen"! Met een uitgebreid workshoppakket of alleen de basismaterialen. Alle info is te vinden bij de desbetreffende workshop!


1 Fleurige Thuisworkshop Basket Of Blooms!

In deze superfleurige workshop, die voor iedereen (beginner of gevorderd) uitstekend te volgen is, gaan we aan de slag met de geweldige stempelset Basket Of Blooms! 

We maken supervrolijke kaarten met deze geweldige set. 
Vrolijkheid, bloemen, diverse stijlen, maar ook originele toepassingen! ( Ik haal graag de onverwachte mogelijkheden uit mijn stempels!) 

Het zullen luxe uitgewerkte projecten zijn, met mooie details! En heel verschillend!

( foto ter indicatie, dit is niet een project dat we gaan maken)

Bij deze workshop hoort een compleet basispakket van stempels, pons en designer series paper en een aanvullende Kijkkast-add-on-kit EN een aantal exclusieve video's waarin ik stap voor stap, met alle uitleg en tips die er bij horen, laat zien hoe je tien totaal verschillende kaarten kunt maken! 

Deze video's kun je bekijken via de link die je ontvangt per mail en zijn dus door niemand anders te bekijken!

De workshop kun je op je eigen moment doen, in je eigen tempo, net wanneer het jou uitkomt!

En wie eerder een Kijkkast Thuis-Workshop gedaan heeft weet dat je een heel leuk en verrassend anders-dan-anders project kunt verwachten als je je voor deze workshop aanmeldt!

Even alles op een rijtje!

Hoe en tot wanneer kan ik mij aanmelden?
Je kunt je vanaf NU aanmelden door mij een MAIL te sturen! Dit kan tot en met 26 september! Maar hoe eerder je bestelt, hoe eerder je kunt beginnen!

Ik verzamel de aanmeldingen EERST tot en met zaterdag 15  augustus en bestel voor deze personen dan meteen de benodigde materialen. Deze zal ik zodra ze binnen zijn naar de aanmelders toesturen in een brievenbusdoosje.

Aanmeldingen die in de week daarna komen bestel ik op 22 augustus op dezelfde manier!

En op 29 augustus bestel ik de materialen voor wie zich na de 22ste nog aanmeldt!

Op 12 en op 26 september verzamel en bestel ik de materialen voor de personen die zich in de twee weken daarvoor hebben aangemeld.

EN DAN?

Na je aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en de betaalgegevens. Vervolgens bestel ik de materialen en stuur deze naar je toe. Zodra ik deze naar je verzonden heb, krijg je daarvan bericht per mail, waarin je ook meteen de LINKS naar de video's ontvangt! De pret kan beginnen!

Wat zit er bij?

Het complete workshoppakket bestaat uit:

*De Stempelset Basket Of Blooms TWV 21 euro
*De Small Bloom Pons twv 16 euro

*Een pak Playing With Patterns DSP twv 14 euro

* Een Add On kit met bijpassend cardstock,  lintjes, diecuts en ander leuks, om de projecten te kunnen maken ;o) twv 29 euro

* Exclusieve Video's met stap voor stap duidelijke en rustige uitleg voor het maken van minimaal tien verschillende projecten! 
Verschillende layouts, 
verschillende stijlen en thema's, 
voor allerlei gelegenheden, 
een unieke Funfold-kaart die je nog nergens anders hebt gezien!,
uiteenlopende technieken en toepassingen,
en dus veel inspiratie! 
Na deze workshop kijk je absoluut met een ander oog naar je stempels!
Verder deel ik veel tips en wellicht bonusideetjes... laat je verrassen! Deze video's kun je via de persoonlijke link bekijken, dit alles twv 25 euro.

We gaan er bij deze thuisworkshop van uit dat je zelf een aantal basismaterialen in je bezit hebt, waaronder een schaartje, plakmiddelen, papiersnijder, clearblocks, inkten ed. Producten die de meeste stempelaars wel in hun bezit hebben. En een hoeveelheid die ook voor een beginnende stempelfan goed te overzien is! De volledige lijst met benodigde producten ontvang je nadat je aanmelding definitief is. Eventueel kun je ontbrekende onderdelen dan nog tijdig bestellen en met je workshoppakket mee laten sturen.

Na het maken van de projecten van deze workshop heb je daarna natuurlijk nog steeds je stempels, pons, en extra materiaal, om zelf verder nog meer moois mee te maken en plezier van te hebben!

*Mocht je de stempelset, de pons of het DSP al hebben kun je TOCH meedoen met deze thuisworkshop! Meldt dit meteen bij je aanmelding, dan kun je voor de waarde van dit product iets anders naar eigen wens uitkiezen*

Wat kost het?

Totale waarde van deze Thuisworkshop, met alles "d'r op en d'r an" is 105 euro, maar ik maak er een mooie zomeraanbieding van!
Deelname kost slechts 72 euro! 
(dit is een korting van 29 euro!)

Dit is exclusief verzendkosten.

***Voorwaarden/afspraken: 
De Kijkkast Thuis-Workshop-Video's zijn te bekijken via een persoonlijke link, die niet gedeeld mag worden.
Deelname is exclusief verzenden. Het workshoppakket past in een brievenbusdoosje. Je kunt het pakket ook in overleg komen ophalen!
Aanmeldingen kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen of vouchers
De Kijkkast Thuisworkshops zijn niet bedoeld voor collega demo'sIk hoop je te mogen verwelkomen bij deze superzonnige zomerworkshop! Doe je mee?

Ik heb er ENORM veel zin in, jij ook?

Hopelijk tot snel!
Annette
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...