De Kijkkast Stempelzomer!

Het is zover, de allereerste Kijkkast Stempelzomer gaat (bijna) beginnen!


Wil jij ook genieten van een creatieve zomer, vol leuke, vrolijke stempelprojecten?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Dat klinkt goed he? Lekker genieten van mooie materialen, leuke uiteenlopende projecten, niet te moeilijk maar wel origineel en erg leuk, en heerlijk handgemaakte dingen maken waar je trots op kunt zijn en ondertussen ook nog van leert en inspiratie van opdoet! Een zomer om blij van te worden!

Het kan!


De Kijkkast heeft namelijk een ZALIGE Stempelzomer voor je voorbereid! Zalig ja, want je hoeft alleen nog maar te genieten en lekker ontspannen te stempelen! Wat een heerlijk vooruitzicht! ;o)

Gedurende de Stempelzomer komt er twee maal per week een nieuwe workshopvideo Online! Duidelijke, instructieve, ontspannen en niet-te-lange-of-moeilijke video's waarin je meteen leuke tips en techniekjes leert.

Deze projecten kun je maken wanneer het jou uitkomt. Het kan meteen, het kan een poos later, je kunt af en toe een project maken, of je spaart er een paar op en gaat lekker een keer een hele dag aan de stempel ;o) Het is geheel aan jou! Ook na de vakantie blijven de video's voor jou zichtbaar.

De video's zullen te bekijken zijn via een speciale besloten Facebookgroep die alleen voor Stempelzomer-deelnemers te bezoeken is. Je hebt dus een internetverbinding nodig om de filmpjes te bekijken!Geen gedoe of gesleep, geen enorme tassen mee! Hoe fijn is dat! Alles wat je nodig hebt past in een klein tasje, dat je zo onderin je koffer stopt, in je caravan of auto wegmoffelt, of thuis onder je tuinstoel zet ;o) Je hoeft dus ook niet te piekeren over wat je mee moet nemen, of bang te zijn dat je iets vergeet....

Als je meedoet aan de Kijkkast Stempelzomer, ontvang je een compleet pakket van maar liefst 17 workshopkits, passend in een brievenbusdoosje! Handig per project verpakt! Daarbij zitten naast papier ed allerlei leuke extra's zoals gereedschapjes, embellishments en meer leuks! Alles is voorbereid voor het maken van 17 uiteenlopende projecten. Kaartjes, maar ook andere leuke dingen.....

Elke keer iets anders... maar altijd Kijkkast-proof, dus vaak net een tikkie anders-dan-anders en een andere keer misschien meer basic maar met toch dat ene speciale detail....Laat je verrassen! Ik beloof je dat het supergaaf zal worden!


Naast het Stempelzomerpakket heb je natuurlijk stempels en inkt nodig. De hele Kijkkast Stempelzomer is zo doordacht samengesteld dat je slechts 1 bepaalde stempelset hoeft mee te nemen, (of  eventueel als extra een stempelset met meer teksten, maar nodig is dit niet..), en verder een aantal zomerse kleurtjes Stampin'Up! inkt. Voordeel van deze werkwijze is dat je leert de stempels optimaal te gebruiken en de veelzijdigheid er van te ontdekken! Hierna zul je niet alleen deze, maar al je stempelsets met nieuwe ogen gaan bekijken ;o)

Verder heb je ook nog je basis nodig, heel bescheiden uiteraard, bestaande uit o.a. een prettig schaartje, lijm en dimensionals, een paar clearblocks, aquapainters, een potlood, gummetje, en kleine liniaal. Dat soort dingen! Volg het lijstje en je bent klaar voor de start! Verder kun je dus echt ALLES thuislaten, ook je Big Shot en je snijdmachine! We werken immers COMPACT!

Een gedetailleerd materialenlijstje ontvang je na je inschrijving. Als je al stempelt is de kans groot dat je reeds alle, of in ieder geval de meeste, genoemde extra mee te nemen producten al in je bezit hebt, maar is dat niet zo, dan kun je deze items met een speciale (zeer aantrekkelijke) Stempelzomer Korting bij de Kijkkast aanschaffen. Handig! ;o)

Omdat iedereen op een ander moment vakantie/vrij heeft, bestrijken de Kijkkast Stempelzomer workshops de hele vakantie periode! Vanaf 8 juli tot en met 2 september blijven er twee keer per week,op de zaterdag en op de woensdag, workshops Online komen! Doordat we op een zaterdag beginnen EN eindigen, komen we op een totaal van 17 keer!

 Kortom, een geweldig, voordelig, compleet  en supergaaf zomerprogramma voor wie van Stempelen en Stampin'Up! houdt!!

En..... mocht je je afvragen waarin de Stempelzomer anders is dan een van de mooie Kits die Stampin'Up! aanbiedt? Bij de Kijkkast Stempelzomer krijg je tutorials, tips en inspiratie, is er niets voorbedrukt of al gestempeld, maak je veel verschillende projecten en maak  je echt alles zelf!

Doe je mee?

Meedoen met de Kijkkast Stempelzomer!

Ja ik wil mij aanmelden voor deelname aan de Kijkkast Stempelzomer gedurende 8 weken, inclusief alle bovengenoemde zaken: 
17 complete workshopkits,  inclusief verzenden
diverse extra's die je ook na de Stempelzomer kunt blijven gebruiken, 
17 uiteenlopende stempelprojecten, 
17 project video's, 
deelname aan de besloten facebookgroep, 
hulp en support 
en de Stempelzomer-leden-korting op benodigde producten!!!

De kosten van deelname aan de Stempelzomer bedragen slechts 69,50 inclusief verzendkosten van de Stempelzomer-Workshop-kit (brievenbuspost)  

Je kunt je vanaf NU aanmelden, maar wil je iets later instromen is dat ook prima mogelijk. Inschrijven kan tot en met eind juli!

Je meldt je aan door mij een MAIL te sturen. Na je aanmelding en ontvangst van je betaling wordt je pakket binnen 7 dagen naar je toe gestuurd.

*Voor iedereen te volgen, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt en waar je ook woont of je vakantie doorbrengt
*Pakketten worden alleen verstuurd binnen Nederland, maar meedoen mag ook als je in het buitenland woont
*De Kijkkast Stempelzomer is helaas niet toegankelijk voor collega demo's


Je bent van harte welkom bij de Kijkkast-Stempelzomer!

Hopelijk tot dan!
Annette2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...